Zamislila sam da ovu temu posvetimo tome.
Pisite svoja misljenja, nedoumice i slicno. Sta je po vama previse, sta je premalo i navedite za koje prilike.

Moderator: Krokodil Behko
lejlamo wrote: 04 Jan 2019, 19:23 najviše me obraduju neočekivani pokloni, usputni, bez ikakvog povoda...kada je osoba prolazila pored knjižare, pa je neka knjiga ili rokovnik podsjetili na mene i odluči da mi to kupi i pokloni....takvi pokloni su su mi najdraži...
tako i sama volim obradovati nekoga...nečim što me na njega podsjetilo.
Apsolutno si upravu.Nista ne cinim na silu i nazor.Ako ti nesto poklonim od srca je i jedno hvala je sasvim dovoljno.Nemoj me, Boga ti, blagosiljat ili u nedogled govoriti kako nisam trebala.Presjedne miMister No wrote: 04 Jan 2019, 23:27 Al i ti koji dobiju poklone sto znaju sjebat "prenemaganjem" taj momenat to je nevjerovatno.
Kupi joj masinu za mljevenje mesa.Merlin246 wrote: 05 Jan 2019, 07:38 Ja trebam danas naci neki originalan poklon za jednu frendicu, a nemam pojma sta cu![]()
Sve vec ili sam ja njoj kupila ili ona meni![]()
Kad ste stigle prije, sve si pokloniti ... Mislim u tim godinamaMerlin246 wrote: 05 Jan 2019, 07:38 Ja trebam danas naci neki originalan poklon za jednu frendicu, a nemam pojma sta cu![]()
Sve vec ili sam ja njoj kupila ili ona meni![]()
Pa znam je od kad znam za sebe
Novcanik, torba, sal... Nesto sto joj fali ili dugo ima isti npr. novcanik, pa i maska za telefon moze biti cool.Neka fina boca pica ako voli cugnut.
Novcanik, torba, sal... Nesto sto joj fali ili dugo ima isti npr. novcanik, pa i maska za telefon moze biti cool.Neka fina boca pica ako voli cugnut.
E salove nismo nikad vidisspacebound wrote: 05 Jan 2019, 08:11
E vrh idejaa
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests