Pazite, ne dvije. Ne dvojicu. Dvoje.
Da je to uvjet da se cijelu noć ludo seksate.

Moderators: spacebound, Duminjo
Rum se eno već trči i skida
odlicno i definitvno tacno zamisljena scena , ja ih cekam u crvenoj cipki sa 30 dugmicaZagorka wrote: 25 Feb 2019, 23:28Rum se eno već trči i skidaJedino Najs će te malo mozda nagovarati.
Mogo si vala zažmirit i odabratiSocrates wrote: 25 Feb 2019, 23:40 Nekako mi se javlja da će žene sa mnogo više entuzijazma pristupiti ovoj temi.
Mada, nije da ne cvjetaju ovdje i bromances.
Ne znam lika koji bi za mene bio nezainteresiran, ali ako je koji od njih dvojice, pomogla bih ti da ih uninašKrokodil Behko wrote: 26 Feb 2019, 10:32 Jedino da nađem nekog lika za kojeg sam siguran da će biti potpuno nezainteresovan, Možda Podrinjac ili Mutevelija, pa da ga Zaga i ja uninamo, a potom do one tamo zore![]()
Jesam ja u njima?
Možeš ga i ti pričat.Zagorka wrote: 26 Feb 2019, 13:28Ne znam lika koji bi za mene bio nezainteresiran, ali ako je koji od njih dvojice, pomogla bih ti da ih uninašKrokodil Behko wrote: 26 Feb 2019, 10:32 Jedino da nađem nekog lika za kojeg sam siguran da će biti potpuno nezainteresovan, Možda Podrinjac ili Mutevelija, pa da ga Zaga i ja uninamo, a potom do one tamo zore![]()
Krenes s njima nesto radit, onaj kuka uhvatice ga u kicmi, umoran je, a sto se moram znojiti, a ovaj drugi mrgud govori a sto ona sa mnom, a sigurno hoce pare, a nemam ti ja pare znas ti kolika je moja plata, a sve zbog one sda....
Spasavaj se ko moze![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests