Ajde da vas cujem

Moderator: Krokodil Behko
jel to onaj kad ih Samantha povede na putovanje u Abu Dabi?zagor wrote: Prvi film snimljen na osnovu istoimene serije je takođe dosta gledljiv, dok je drugi dio čist promašaj
nemoj to govoriti ni u saliMaja wrote:E, samo mi nije jasno kako se u toliko epizoda nikad nije desilo da se dvijema prijateljicama sviđa isti frajer.
I bolji mi je Aidan od Biga!
On je tajnstven,misteriozan,odlucan,covjek sa iskustvom,gospodin,vjetar koji se vezat ne moze,ali ne kraju ipak samo muskarac koji voliMaja wrote:Big jeste big tj faca/zvjerka (izgledom mi se ne sviđa) ali je toliko puta ispao đubre prema Carrie, toliko puta je ostavio na cjedilu i stalno je nešto zavlačio.
Između ostalog sjećam se u jednoj epizodi ona je ostavljala svako malo neku stvarčicu kod njega, četkicu za zube, ovo ono, i na kraju je on sve pokupio i donio joj kući.
I bilo je milion takvih situacija kad je odbijao od sebe.
Kako je uopšte završila ta serija. Jesu li skupa?
I ja sam se ovo zapitala.Maja wrote:Jadna Sarah. Zašto je ne prihvate takvu kakva jeste - ružno lice, lijepa kosa i sise, plus žena sa stilom. Svaka njoj čast kad se nije podvrgla raznoraznim korekcijama, što su radile puno ljepše od nje.
Ali opet, kako očekivti da nju ne fotošopiraju kad "uljepšavaju" i žene savršenog izgleda.
Ne znam pokazuju li njima te naslovnice prije nego što ih puste u javnost.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests