Krokodil Behko wrote:Ej, samo da kažem, fkt hoću i ja da otvorim taj Paypal račun.
Mislim da ste bili nejasni sa pojašnjenjima. Molim detaljnije ako može?
Kakva mi kartica treba u banci? Šta treba na internetu?
Sinoć pitam snahu (u Belgiji) a ona veli, da odem na trafiku pa da tamo kupim neki paypal bon

Behko, veoma je jednostavno, samo što moraš sačekati par dan da u tvoju banku dođe pass koji ćeš koristiti kod plaćanja, odnosno da ti verifikuju račun uzimanjem 1,95 $ sa računa na koji si se prijavio.
Imaš račun tj. običnu karticu u banci? Imaš 100 %, ako imaš primanja imaš i karticu. Stavi je preda se i idi na stranicu Paypala, izaberi zemlju - BiH i popunjavaj polja koja se od tebe traže. Prijavi se na mail koji koristiš i redovno kontrolišeš zbog insformacija i koje ćeš dobivati od Paypal servisa. Kad ti uzmu sa računa 1,95 $, banka će dobiti pass koji će tebi dati. Ako imaš svog bankara/bankaricu, to možeš telefonom i mailom riješiti.

))
Ako ti šta zapne kod popunjavanja prijave, pitaj, valjda će neko od nas znati.

)))
Znam da se traži do kada vrijedi kartica, broj kartice (prvih dvanaest brojeva), vrsta kartice (Visa, Master ...), kontrolni broj kartice su ti ona zadnja četiri broja na kartici.