Fufe kaze da Bosnje ne koriste "pomagala"
Odraz, kaze da su to nesposobne sonje sa vibratorom
Ja kazem da je fun

Pitanje, zasto pojedinm muskracima smeta koristenje dilda ili vibratora tokom seksanja

Moderators: spacebound, Duminjo
Venera wrote: 03 Aug 2020, 11:24 znam, imamo slicnu temu, ali ova je ipak emalo drugacija
Ja kazem da je fun![]()
Pitanje, zasto pojedinm muskracima smeta koristenje dilda ili vibratora tokom seksanja![]()
bice da je rivalstvo u pitanju
Bil tebi smetalo da te kakav zagondžija buba, i kad ti je najslađe izvadi umjetnu vaginu .... sjedne na fotelju, metne ga u istu i udri ....Venera wrote: 03 Aug 2020, 11:24 znam, imamo slicnu temu, ali ova je ipak emalo drugacija
Ja kazem da je fun![]()
Pitanje, zasto pojedinm muskracima smeta koristenje dilda ili vibratora tokom seksanja![]()
edo_79 wrote: 03 Aug 2020, 12:24Bil tebi smetalo da te kakav zagondžija buba, i kad ti je najslađe izvadi umjetnu vaginu .... sjedne na fotelju, metne ga u istu i udri ....Venera wrote: 03 Aug 2020, 11:24 znam, imamo slicnu temu, ali ova je ipak emalo drugacija
Ja kazem da je fun![]()
![]()
![]()
![]()
Još samo da dildo more djecu pravitMunDzi wrote: 03 Aug 2020, 12:33 Znaci ljubomora.
Dildo garantovano daje orgazam.
Tesko se muskarcu takmiciti sa dildom kad je orgazam u pitanju.
![]()
https://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?id=32640Julia-Klara wrote: 03 Aug 2020, 11:54bice da je rivalstvo u pitanju
hajd ti Venera obogati svoj vokabular nasim rijecima, da lakse razumijemo sta hoces reci![]()
MunDzi wrote: 03 Aug 2020, 12:33 Znaci ljubomora.
Dildo garantovano daje orgazam.
Tesko se muskarcu takmiciti sa dildom kad je orgazam u pitanju.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests