, next year 330 MILLION AUD
year after 800 MILLION AUD

pa pratimo PUT ovdej
STOCKS CRYPTO NFTs CFD OPTIONS FUTURES(BINANCE)
Moderator: Krokodil Behko
previseMasamune wrote: 15 Apr 2024, 07:49 Koliko otprilike imaš uloženo u sve to?
Ja sam uložio u crypto više hiljada KM i sad kad bih sve prodao vratio bih 13x više od onog što sam uložio, ali predviđanja za moj XRP su dobra i da će dugoročno rasti sve više.
sta je porble? nerazumijem?Masamune wrote: 15 Apr 2024, 07:52 Ja bih najviše volio da trgujem na američkoj berzi, ali ne samo da mi treba VPN već moram imati i bank account tamo.
Mada postoje neke zaobilaznice kako se to može ostvariti, ali ne bih se zajebavao. Samo fali da mi CIA dođe na vrata.
sta ti fali pare? eh pare nepadaju sa neba valja raditi i zaraditi izgubiti i napraviti to je to nija nista
Sretno do cilja!
thats subjective buddy im not shouting im not even talking im typing ,your the one that chooses to perceive it your way and i dont play by anyone else games , maybe dont read it?Dori wrote: 15 Apr 2024, 08:24Sretno do cilja!![]()
Samo jedna molbica? Mozes li ne koristiti all caps? WHEN YOU WRITE IN ALL CAPS IT SOUNDS LIKE YOU'RE SHOUTING.
Pa živim u BiH, a treba mi američki bank account za pristup američkoj berzi. Ne možeš to tek tako imati ako nemaš američko državljanstvo i slično.Guesswhosback wrote: 15 Apr 2024, 07:54sta je porble? nerazumijem?Masamune wrote: 15 Apr 2024, 07:52 Ja bih najviše volio da trgujem na američkoj berzi, ali ne samo da mi treba VPN već moram imati i bank account tamo.
Mada postoje neke zaobilaznice kako se to može ostvariti, ali ne bih se zajebavao. Samo fali da mi CIA dođe na vrata.
idi na kineske exchanges bolje su ti od americki
what?Masamune wrote: 15 Apr 2024, 10:53Pa živim u BiH, a treba mi američki bank account za pristup američkoj berzi. Ne možeš to tek tako imati ako nemaš američko državljanstvo i slično.Guesswhosback wrote: 15 Apr 2024, 07:54
sta je porble? nerazumijem?
idi na kineske exchanges bolje su ti od americki
Jedino da mi neko od rodbine koja živi u Americi otvori na svoje ime, pa da ja onda radim buy and sell.
Ali opet je to zajebano... mogu njima napraviti problem.
Nisam pratio kineske nikad. Baciću oko na to. Hvala.
odkud vam sve te ideje? sta ima iamerika sa exchanges?Koteljubi_kadnisamtu wrote: 15 Apr 2024, 15:43 Mogu ti oni otvoriti, ali onda na svu dobit koju ti eventualno ostvaris, oni placaju porez preko svojih primanja.
Vjerujem da moze biti pristup i drugim putem da nisi drzavljanin. Sigurno oni koji imaju veliku lovu, mogu ulagati na americkoj berzi.
https://www.linkedin.com/pulse/bitcoin- ... -relai-app
Who owns the rights to Bitcoin?
Who Owns the Most Bitcoin in 2024? | River
Bitcoin is software run by a decentralized network, which means no single party is in control of the set of rules in the software. These rules must be agreed upon by the network participants in order for them to transact
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests