Stalno sam ga gledala i vikala "pa kako" pogotovo kad je ucinio da nestane kip slobode

Volite li vi magiju?
Ovo me danas impresioniralo. Ne znam kako moze za sekund promijeniti odjecu, kako

Moderator: Krokodil Behko
Meni nije jasno kako zene ne skontaju sta je, mi druge stvari gledamo, haljina nam je na desetom mjestu
Maja wrote: 19 Jun 2024, 16:01 Madjionicar mog djetinjstva je bio David Copperfield, bezbeli.
Stalno sam ga gledala i vikala "pa kako" pogotovo kad je ucinio da nestane kip slobode
Volite li vi magiju?
Ovo me danas impresioniralo. Ne znam kako moze za sekund promijeniti odjecu, kako
Sta sa tobom nije u redu ?Koraci_u_noci wrote: 19 Jun 2024, 17:16 Pratim ja madjionicare redovno, to je posebna oblast, quick change i postoji objasnjenje, iako je vizualno stvarno impresivno
Tebi nema vise pomocMasamune wrote: 19 Jun 2024, 17:31 Volim magiju generalno u svemu. Od madjionicara i trikova (iluzije) sve do fantasy zanra u knjigama, filmovima, igrama itd.
U RPGevima vazda biram one sa magijama.
Inace imao sam majicu sa Davidom. Pratio sam ga redovno. Ima i onaj David Blaine cini mi se kako vec. I to sam pratio.
Jel vruce pa da se razhladisRemzudin wrote: 19 Jun 2024, 18:11 Hajmo ja cu
Veceras caram jedan Hurricane u Bosni.
Lokacija USK Kanton,Cazin,Bihac,V.Kladusa.
Zato sto sam sad u Bosni.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest