Pa šta vi mislite ima li istine u ovome?
Moderator: Krokodil Behko
niska grana wrote: da sam zbog toga šejtanovo oružje
.
niska grana wrote:Potrbuške, s facom uronjenom pravo u jastuk.
Maja wrote:Ja spavam na desnom boku, malo savijenih koljena i puno izbačene guzice.Jedna ruka niz tijelo, druga ispod desnog obraza. A kako on spava ne znam
Grano, nije to gatanje. Ima hadis gdje kaže da se ne smije spavati potrbuške. Koliko je vjerodostojan i da li je vjerodostojan ja ne znam. Tu kaže da se u Džehennemu leži potrbuške. Zbog toga je ta žena rekla da si šejtanovo oružje misleći vjerovatno da šejtan sa tobom upravlja...niska grana wrote:Potrbuške, s facom uronjenom pravo u jastuk.
Sestra mi je nekad davno pričala da je jednom prilikom, onako iz dosade, čavrljala s nekom ženom koja se iz hobija bavi nečim sličnim gatanju i iako joj sestra nije ništa pričala o meni, ta žena joj je tačno opisala navedeni položaj u kom spavam i dodala da sam zbog toga šejtanovo oružje
Kasnije su mi i neki drugi ljudi govorili da bih ga trebao promijeniti.
Pa zar bi "oružju" to trebao biti problemIdeja wrote:pa kako dišeš?
Da, tako su mi rekli....ali drukčije gotovo da ni ne mogu.silence wrote:Grano, nije to gatanje. Ima hadis gdje kaže da se ne smije spavati potrbuške. Koliko je vjerodostojan i da li je vjerodostojan ja ne znam. Tu kaže da se u Džehennemu leži potrbuške. Zbog toga je ta žena rekla da si šejtanovo oružje misleći vjerovatno da šejtan sa tobom upravlja...Čuvaj se Džehennema i mijenjaj položaj. A nije ni zdravo tako spavati.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests