Eee evo ja opet sa ovim vjerničkim ,glupim i nazadnim temama ali šta ćeš kad se mora makar malo posvetiti pažnje kulturi ponašanja ( mi vjernici to zovemo "ahlak") . Nadam se da će velikodostojnici sa foruma dopustiti da se forumaši izjasne na anketi i neće to doživjeti kao napad na njihove zakone jer mene samo zanima šta forumaši misle .
Dakle forumašice i forumaši ,oni sa činovima i oni bez ,pitanje je vrlo jednostavno i stavite se u poziciju da recimo raspravljate na nekoj temi i onda vam neko počne sa sexualnim aluzijama o sestri ,majci itd pa šta bi vi željeli da administracija poduzme ?
Po mojem mišljenju ne postoji apsolutno nikakvo opravdanje za tako nešto niti se može tolerisati ,bez obzira u kojem obliku je rečeno . Šta vi mislite?
Primitivizam na forumu, za ili protiv?
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
- Status: Offline
-
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7365 times
- Been thanked: 17092 times
Re: Primitivizam na forumu, za ili protiv?
Nevjerovatno koliko si naporan više sa ovim. Mrki je dobio 7 dana bana zbog tih...aluzija...plus 7 zajedno s tobom zato što upropaštavate svaku temu. SVAKU. Na svakoj temu, unatoč javnom upozorenju, krenete sa ličnim prepucavanjima. On tebi da štitiš vehabije, ti njemu da je slovenac koji nema veze s BiH itd. To više nema nikakvog smisla. Bolje da nikako ne dolazite na forum, nego da svaka tema izgubi smisao zbog vas. I nije to da je samo on u krivu. Obojica ste. I okani se ovih gluposti jer je ovo komentarisanje rada moderacije, što na forumu nije dopušteno.
Sita sam tvojih gluposti više i ako ovako nastaviš banovat ću te trajno.
Sita sam tvojih gluposti više i ako ovako nastaviš banovat ću te trajno.