Muškarci, da li ih nosite?
Da li smatrate da su te muške torbice potreba ili samo ukras?
Šta nosite u svojim torbicama

Eto vidis i ne guras sve u dzepove i ne deres ih,vecinom muskarci iz navike guraju po dzepovima zato i imaju tokiko pocjepanihpaparaci wrote:meni je to bas nekako pederasto, iako je bas in. licno ne nosim te torbice na koje se ovdje misli. dobio sam od tetke jednu bas malu torbicu na poklon. u nju mogu stati novcanik, mobitel i kljucevi. bas te tri stvari koje inace sa sobom nosim. jako je prakticna. nosim je samo ljeti kad obucem sorc ili kratke hlacice, koje nemaju nikako dzepove ili jako slabe. nosim je na kuku, sa strane.
niska grana wrote:![]()
![]()
![]()
Nisam nikad nosio ni novčanik a kamoli to; jest da mi se prije par godina lična karta prelomila na dva dijela (i to po nesreći baš na graničnom prelazu zbog čega sam završio u policiji na polusatnom peglanju) i da sam jednom stavio pare u foliju kutije od cigara koju sam zajedno s parama bacio u smeće nakon što sam stamanio cigare, ali nema tog razloga koji bi me natjerao da ovo okačim na sebe.
ovo je daleko vise ispravnije,otmjenije,ljepse,pametnije,prakticnije i boljeniska grana wrote:
jest da mi se prije par godina lična karta prelomila na dva dijela (i to po nesreći baš na graničnom prelazu zbog čega sam završio u policiji na polusatnom peglanju) i
Jeli mene malaHeidi wrote:e de nek je nakaci....istukla bih ga sa njom
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests