Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zimi biathlon redovno pratim, Ski Letove i ski skokove kad sam u prilici, Formula 1 obavezno, uvijek kad ima evropsko ili svjetsko prvenstvo u zenskom curlingu.
Nekad pratio zlatnu ligu u atletici, ali nisam bas odavno nista od atletike pogledao.. Ne znam zasto...
Malo opcija si stavio za glasanje... pa sam morao kliknut "nesto drugo"
Sheval wrote:Apsolutno sve.
Možda ono klizanje i ritmičku gimnastiku malo manje ali...sport je zakon.
djeces bolan to ne volit',ja to jedino i gledam,pa to je umjetnost......lako je pikati loptu,hajde stoj jednom rukom nekom na ramenu i klizi ukrug uz savrseno ravno drzanje
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Odbojka definitivno (ne mogu izbjeci da hocu) , pa onda plivanje, fudbal, rukomet.
Tenis tu i tamo, kosarka isto tako.
Od atletike samo trcanje, ostalo mi ide na zivce.
Skijanje je dosadno, uglavnom svi zimski sportovi su dosadni osim hokeja.. e to isto mogu da gledam satima.
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Ma uglavnom ništa. Najviše fudbalsku reprezentaciju i kad boksuje Adnan Ćatić
Dobri su mi i skokovi tj novogodišnje kakaonice, a klizanje mi je previše stresno. Lijepo je to gledati, ali meni uvijek grč u želucu kad klizačica skoči, pa kad čekam hoće li se dočekati kako treba ili će se slomiti.
Nisu loši ni skokovi s daske u bazen, pojma nemam kako se to zove.
Nogomet, košarka (NBA većinom), tenis, snooker (je li i to sport? ), F1 (sada mnogo slabije), to je ono što pratim.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
___________________________________________________ Think different
Odbojka mi je definitivno najdraži sport,ali više pratim fudbal...Volim pogledati i rukomet,nisam neki ljubitelj košarke,a među omiljenim sportovima mi je i atletika
Na TV najviše volim pratiti je (ovdje ubaciti neki sport koji nikada nije na TV). Ali, na žalost, pošto ga nikada nema na TV, ništa i ne pratim. Kad malo bolje razmislim, ne pratim ništa na TV. Ne gledam TV.
Košarka i fudbal. Od ostalih mogu i odbojku gledati, rukomet.
Volim bilijar igrati i gledati, pratim snooker maksimalno i nadam se nekad da ću ga i probati.
Volim i šah ako je to sport.
A ove utrke, formule, ne mogu više gledati, dopizdilo.
Boks sa vremena na vrijeme, prije obožavao. Usraše ovi Ukrajinci sve.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.