Prevod za XP
Prevod za XP
Gdje mogu skinuti onaj programcic sto ce mi prevesti XP sa Hrvatskog na Engleski jezik ???
Link plsss
Hvala unaprijed
Link plsss
Hvala unaprijed
"Poštovati žene dužnost je svakog dobrog čovjeka od njegovog rođenja"
"Najveći poklon što nekome pokloniti možeš to je 'svoje vrijeme', jer kad nekome pokloniš vrijeme, poklanjaš mu jedan dio svoga života koji se nikada više vratiti neće..!"
"Najveći poklon što nekome pokloniti možeš to je 'svoje vrijeme', jer kad nekome pokloniš vrijeme, poklanjaš mu jedan dio svoga života koji se nikada više vratiti neće..!"
-
- Status: Offline
Re: Prevod za XP
Prvi put cujem da bi neko prevodio sa hrvatskog na engleski 
uvijek prevode obratno..
Ima na microsoftovoj stranici, ali mora ti biti originalni XP

uvijek prevode obratno..
Ima na microsoftovoj stranici, ali mora ti biti originalni XP

Available only to
certain customers
majku im
certain customers
majku im
"Poštovati žene dužnost je svakog dobrog čovjeka od njegovog rođenja"
-
Skini i instaliraj ovaj jezicki paket MUI i imaces opcije u regionalnim jezickim opcijama za izbor jezika i izaberi koji zelis jezik. http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=22108
A evo ti objasnjenje sta je MUI http://en.wikipedia.org/wiki/Multilingu ... _Interface
A evo ti objasnjenje sta je MUI http://en.wikipedia.org/wiki/Multilingu ... _Interface

koliko je meni poznato, da bi ti sistem bio na bilo kojem od nasih jezika - podloga mu mora biti engleska. tj. da je instalirana engleska verzija sistema. na to se samo ubacuje mui, kao sto reha vec rece. tako da bi po nekoj logici bilo dovoljno na control panel-u pod software deinstalirati jezicki paket i to bi bilo to.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9282 times
- Been thanked: 11040 times
- Status: Online
-
Nece on jos dugooo dugooo u penziju... Samo sto ce iz microsofta prestati izbacivati update za njega...
Obicni korisnici ce nastaviti koristit ga i dalje...
I bez update se moze
Obicni korisnici ce nastaviti koristit ga i dalje...
I bez update se moze

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9282 times
- Been thanked: 11040 times
- Status: Online
Ipak se nadam da ću se "prebaciti" na noviji OS.
Naravno, nadam se da će to biti zajedno sa novijim compom.
Upravo postavih sliku svoje kante
Naravno, nadam se da će to biti zajedno sa novijim compom.
Upravo postavih sliku svoje kante

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14192 times
- Been thanked: 9788 times
ma XP je puno bolji od svih inovativnih sranja napravljenih poslije njega , Vista umrla prije no sto se i rodila... Ja nemam original XP na privatnom kompu, ne radim update, ali fercera jos uvijek savrseno
poslovni imamo interni update, ali posto je Microsoft skup svi novi kompovi ce imali Linux... a ja nikad sa Linuxom nisam radila
a sto se jezika tice ja vjerujem samo u engleski kad su kompjuteri u pitanju... dodaj, obrisi, zalijepi...de ba
poslovni imamo interni update, ali posto je Microsoft skup svi novi kompovi ce imali Linux... a ja nikad sa Linuxom nisam radila
a sto se jezika tice ja vjerujem samo u engleski kad su kompjuteri u pitanju... dodaj, obrisi, zalijepi...de ba

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija