Ma kakvo tulumarenje,kakvi bakarači,kad se samo sjetim
Da sam barem tulumarila,

bile smo balavice,ja i moja najbolje prijateljica,iz kosmisluka,s kojom sam odrasla...
Kad se osvrnem,sve je nekako s njom bilo....
Bila je beznadezno zaljubljena u lika nekog,a ja sam imala kao neke zayebacije u vezi(mo'š misliti veze u drugom srednje)
Ili je bio treći?

Moguće je.
Otišla sam da je tješim,same smo bile u kući,slušale neke pjesme za žileta,smrcale,i grlile jedna drugu....
Kaze ona:sad bi se napila,da sve zaboravim....veli da ti nemas sta od alkohola u kući?
Ja se sjetim da ima u spajzu skriveno(moj otac nije u kuci htio drzati alkohol)pola boce štoka,ostalo kad je buraz pravio feštu,za "oproštajno"...paučina se nafatala po njemu
Trknem ja po bocu,i mi laf nazdravljamo,(obojici pocinjalo ime sa A,pa mi kao za A i A

)
Stučemo mi to do kraja....ljulja se nama svijet ispod nogu,lijepo nam,sve zaboravile,smijemo se...
Hoćemo mi još...
Veli ona imam ja u skloništu(špajzu)onaj veliki pleteni bocun rakije...
Mi dole i nalijemo u bokal...
Pile smo mi to u čašama za himber(sok)yebo ove manje,malo nam bilo....
Ušlagirale se...ukomirale...
Stigla njena starija sestra s posla,pita nesto uobicajeno,a mi se(doslovce)valjamo po podu od smijeha...
Konta ona prvo tjeramo mi neku šegu s njom,kasnije veli:ma da vi niste nesto pile?Mi kao neeee,nee.....skonta ona nas....
Eh,sad,trebam ja otići kući prije dolaska njenih....
Kako je s jedne strane puta ograda betonska(zid)sa druge mreža neka bila,ja samo znam da sam čas udarala u taj beton,a čas u mrežu....
Kako sam dosla i koliko je put trajao-ne znam...
Ušla u sobu da legnem,skinem hlače do članaka i srušim se....ušla mati,šta je veli,što povraćaš?Zar povraćam(kontam)
Rekoh jele neki gulaš(a i jesmo,doduše)nije mi sjeo brlj frlj.....
Svuče ona mene rekoh samo mi donesi kisele i limuna....
Donese žena i to je sve sto sam vidjela.....paf....onesvijestila se faktički...do sutra,do podne...
A ova prijateljica je prošla malo drugačije,išla je uz stepenice,pa kroz hodnik i do kupatila,i za sobom lijepo ostavljala trag,neprekidno povraćala....
Mati joj letala jadnica i rolala staze i ponjave da otac ne vidi.....
eeehhhhh,kad se samo sjetim

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.