klix.ba mi je startna stranica godinama; uprkos poplavi portala, jos nijedan drugi me nije mogao privuci, a da bi potisnuo klix na drugo mjesto. Vijesti ni previse ni premalo - taman. Postavljaju udarne vijesti (kad ih ima), kad se nista posebno ne desava u domovini, snalaze se vec nekako, kao sto se snalaze i ostali portali. Nije da ne bude i pokoja suvisna vijest, suvisna u kontekstu odudaranja od nivoa klix. portala, ama, znamo epilog o nesavrsenosti.
Jedan od vecih propusta, po meni, bilo bi sto previse prostora daju "ljepoticama" zeljnim slave; forsiraju te razgolicene, pohotne strankinje u tolikoj mjeri da mi autora tih vijesti zna biti zao - valja smisljati i smisljati citaocima muskarcima primamljive naslove, pa ... ocito istroseni bubnu naslov tipa "Da li ste poželjeli Erin Heatherton?"
Na drugom mjestu su e-novine - sve pohvale, takodjer; jedina zamjerka bi bila sto starije vijesti znaju ostati neobicno duze na naslovnoj.
Glas za treci portal u anketi ide portalu Doznajemo - mada sam cesce na Dnevnik.ba.
24sata. mi je nekada dugo bio na drugom mjestu; sta se to desilo pa na taj portal danas slijecem samo kada pratim odvijanje nekog trenutno aktuelnog desavanja, a za sto se zna da ce uslijediti nastavak informisanja, ne znam - refresujem portale koje posjecujem, takve vijesti su udarne i na njima, ali, eto, neko mora biti prvi, pa nekad prvi zna biti i portal 24sata.