Lavlje_srce wrote:burek67 wrote:
ma nemam ja link a ista ce mi,mada bi se moglo tako nesto i pronaci...,ja imam link u mojoj sivoj memoriji,svasta vidio i dozivio...,istina je tu negdje blizu da one vanredno lijepe zene nisu samo jednom muskom...,dok one, da kazem,prosjecne zene se udaju i skrase-najcesce, ali ne uvijek,dotle ove mnogo ljepse zive dok su mlade neki "prebogat" solo zivot(ako treba objasnit cu ti sta znaci ovo-prebogat zivot)...a tek kad se malo izganjaju i prodju sve ("sejtanluke") se malo smire,u tom upoznaju uglavnom nekog starijeg lovatora kojem je dika da ona bude s njim,zaboli njega briga sto i njega pomalo,skriveno varka...i tako to funkcionise na ovom svijetu vamo...dobro njemu a njoj jos ljepse

hahahhaha
Ma nije to bas tako. Imas prelijepih zena koje se odluce na sasvim drugaciji zivotni put, u smislu da se educiraju, izgrade karijeru i slicno. Sto ne znaci da ne postoje i lakomislene sponzoruse koje se ponasaju upravo tako kako si opisao.
Ali ne mozes sve zene staviti u jednu vrecu samo na osnovu njihovoG fizickog izgleda. To je diskriminacija prema zenama, ono na prvu loptu. Zenu prvo trebas upoznati da bi o njoj nesto zaista zakljucio.
Lavlje,nisam ni rekao za sve izuzetno lijepe zene,uvijek ima izuzetaka,uvijek...ti si mozda primjer lijepe zenske koja je sasvim normalna...,da se razumijemo,ja te uopste ne poznam,ne znam nista o tebi,i ono sa "sucmurastim" ocima je bila samo shala s moje strane,ja nemam pojma kako izgledas a ako bi me neko tjerao da opisem tacno kako izgledaju te "sucmuraste" oci-ne bih znao-
...po cemu zakljucujem da si ti vjerovatno lijepa zenska(ovo nije kompliment,samo cinjenica pod pretpostavkom)?!...pa po tome sto branis po svaku cijenu poziciju ljepsih zena/zenskih, time jasno davajuci do znanja da nisu sve iste..i to je tako dobro,ne bi valjalo da su sve iste..
hvala Bogu da ima i onih drugacijih..
mada,iz iskustva znam,lijepoj djevojci se tesko odbranit od muskih-gleano na duge staze...neke to mogu a neke ne,a neke to i ne zele...
ama,imamo i onih "manje lijepih" koje su prosle "i Linu i Drinu" !..