Ja neću da pišem o tome

Ali vi možete ako želite.
Kako možeš to reći BehkoKrokodil Behko wrote:Proveo sam kod kuće, noć ko noć, šta tu ima da se slavi, šta tu ima zanimljivo![]()
Neka me neko, uvjeri u suprotno
Mala nisi probala pravogTigris wrote:Nova.................. ah
Čekiraj šta ću sad napisati......................bila vani, obukla se izazovno...nijedan džukela nije primijetio
![]()
.......Odustajem!!!..........![]()
Prelazim u lezbejke....ionako vaginalni orgazam nikad neću doživjeti
Krokodil Behko wrote:A je li ti palo, na pamet, da je autobus, strana donacija![]()
Stičem utisak da zelenilo nije zelenilo, nego, plakat
U pravu si draga. Ne samo da se ne najave nego dođu praznih ruku. Misliš da na kraju zahvale kad se potrudim da ih dostojno ugostim, ponudim zeljanicom, baklavom na koju sam ponosna... Jaštaradi.Zagorka wrote:Ja i mm smo išli u Beč na doček Nove godine, a šta očekujem u sljedećoj godini....
pa...puno iskrenosti s moje strane i manje rodbine i gostiju koji dolaze nenajavljeni
Drughojla wrote:Novu godinu sam dočekao u kolibi na planini do koje sam se vozio bicikom 14 dana. Ja i društvo, gulaš se skuhao, vino.. Bilo je dobro.
Valjda ti je jasno da je ovo skupocjen auto i da nema veze s novom godinomKrokodil Behko wrote:A, šta kažeš, na ovo, Silence? Ovo se desilo, na tvoju, posebnu noć :perezube
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests