Umjetnica Rosea Lake (18), studentica grafičkog dizajna i ilustracije na Kapilano univerzitetu u Vankuveru, postavila je na svoj Tumblr nalog fotografiju pod nazivom „Judgements” (Osude) kojom je isprovocirala javnost.
Slika prikazuje ženu otpozadi sa deset riječi ispisanih na lijevoj nozi koje se odnose na razne dužine suknji - od „kurve” odmah ispod stražnjice, do „gospođe” na dnu lista.

Između su: drolja, izazovna (sama je to tražila), provokativna, besramna, koketna, odmjerena, staromodna i čedna.
Jedan komentator na Facebooku napisao je: „Ne ide sve do članka, pretpostavljam da bi tamo trebalo da piše graciozno ili elegantno?” dok je drugi bio zgrožen: „Da, hajde da osuđujemo žene kao u 17. vijeku. Odvratno!”
Međutim, Laura Beck sa ženskog sitea Jezebel kaže: „Ova slika mi se dopada. Poput mnogih žena, često sam bila na testu kad je riječ o prikladnoj dužini suknje. U školi su mi mjerili da nije prekratka, a kad bih obukla maksi suknju, pitali su me zašto sam se toliko pokrila. Nekad žena prosto ne može da pobjedi”.
Usljed velikog interesovanja za ovom slikom, Rosea planira da prodaje „Judgements” kao postere, ali prije toga mora da ispravi pogrešno napisanu riječ „prudish” (čedna).