Bosanski kanali na netu
-
- Na probnom
- Status: Offline
Bosanski kanali na netu
Moze li mi neko preporucit gdje na netu mogu gledat bosansko-hercegovacke tv kanale ? Zivim u Becu.Unaprijed vam se zahvaljujem. 

- alex_cyber
- Sitna buranija
- Status: Offline
Re: Bosanski kanali na netu
www.wwitv.com - imaš ih najviše ovdje (koliko ja znam) odaberi countries i unutra bosnia and herzegovina
logično

Change the scheme! Alert the mood! Electrify the boys and girls if you'd be so kind.
Nemam nista protiv live streamova al su prilicno nepouzdani.Desavalo mi se nebrojeno puta da pocnem gledati neku seriju ili tekmu pa onda slika pocne mrznuti,ide kao zbir fotografija a i zvuk je isprekidan.Naletio sam surfajući na stranicu BalkaniYUm.tv prije nekoliko mjeseci i tamo nasao dosta kanala iz BiH.Zasada sam posve zadovoljan prijemom i cjenom pretplate od 5 € mjesecno.
Zivim u Njemackoj u Stutgartu.

Citaj dobro himzo25 u daljnjem tekstu zvacu te i Rahatlook ,efendija i james_hajrudeen za tvoju informaciju moraces da se odlucis u buducnosti koji ces nick da koristis a i razmisli jos jednom dobro gdje zivis , mozda se sjetis pa nam javi i mjesto i odluku vezano za nickhimzo25 wrote:Nemam nista protiv live streamova al su prilicno nepouzdani.Desavalo mi se nebrojeno puta da pocnem gledati neku seriju ili tekmu pa onda slika pocne mrznuti,ide kao zbir fotografija a i zvuk je isprekidan.Naletio sam surfajući na stranicu BalkaniYUm.tv prije nekoliko mjeseci i tamo nasao dosta kanala iz BiH.Zasada sam posve zadovoljan prijemom i cjenom pretplate od 5 € mjesecno.Zivim u Njemackoj u Stutgartu.
lijep pozdrav