Bosanski kanali na netu

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla
Post Reply
james_hajrudeen
Na probnom
Na probnom
Status: Offline

Bosanski kanali na netu

Post by james_hajrudeen » 25 Feb 2011, 14:39

Moze li mi neko preporucit gdje na netu mogu gledat bosansko-hercegovacke tv kanale ? Zivim u Becu.Unaprijed vam se zahvaljujem. :bih

alex_cyber
Sitna buranija
Sitna buranija

Re: Bosanski kanali na netu

Post by alex_cyber » 25 Feb 2011, 16:05

www.wwitv.com - imaš ih najviše ovdje (koliko ja znam) odaberi countries i unutra bosnia and herzegovina :) logično
Change the scheme! Alert the mood! Electrify the boys and girls if you'd be so kind.

himzo25
Na probnom
Na probnom

Post by himzo25 » 02 Mar 2011, 09:34

Nemam nista protiv live streamova al su prilicno nepouzdani.Desavalo mi se nebrojeno puta da pocnem gledati neku seriju ili tekmu pa onda slika pocne mrznuti,ide kao zbir fotografija a i zvuk je isprekidan.Naletio sam surfajući na stranicu BalkaniYUm.tv prije nekoliko mjeseci i tamo nasao dosta kanala iz BiH.Zasada sam posve zadovoljan prijemom i cjenom pretplate od 5 € mjesecno. :kafa Zivim u Njemackoj u Stutgartu.

adacta
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by adacta » 02 Mar 2011, 10:04

himzo25 wrote:Nemam nista protiv live streamova al su prilicno nepouzdani.Desavalo mi se nebrojeno puta da pocnem gledati neku seriju ili tekmu pa onda slika pocne mrznuti,ide kao zbir fotografija a i zvuk je isprekidan.Naletio sam surfajući na stranicu BalkaniYUm.tv prije nekoliko mjeseci i tamo nasao dosta kanala iz BiH.Zasada sam posve zadovoljan prijemom i cjenom pretplate od 5 € mjesecno. :kafa Zivim u Njemackoj u Stutgartu.
Citaj dobro himzo25 u daljnjem tekstu zvacu te i Rahatlook ,efendija i james_hajrudeen za tvoju informaciju moraces da se odlucis u buducnosti koji ces nick da koristis a i razmisli jos jednom dobro gdje zivis , mozda se sjetis pa nam javi i mjesto i odluku vezano za nick

lijep pozdrav :ruke :off

Post Reply

Return to “Kontejner”