Snovi
Snovi
Sta znaci sanjati kao ja sam sa sestrom kod bivseg momka,tu su on i njegova majka.Od njih nijedno ne razgovaraju samnom.Molim vas ako sam imala temu premjestite moj post tamo ali hitno mi treba odgovor ako se iko razumije u snove
Poslacu ti odjek moga osmjeha.....da te proganja.....
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40187 times
- Been thanked: 26246 times
- Status: Offline
Re: Snovi
To znaci da se trebas javiti jednom slatkom decku na pp (to jest meniNekatamo wrote:Sta znaci sanjati kao ja sam sa sestrom kod bivseg momka,tu su on i njegova majka.Od njih nijedno ne razgovaraju samnom.Molim vas ako sam imala temu premjestite moj post tamo ali hitno mi treba odgovor ako se iko razumije u snove

Nemoj se izgubiti u svijetu (dunjaluku) koji nije vječan!
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7521 times
- Been thanked: 17606 times
Nekatamo malo su ti čudne teme. Kako očekuješ da mi znamo rješenje za tvoje probleme... Snovi uglavnom ne znače ništa. Baš ništa. A ta tumačenja snova poistovjećujem sa ogledanjem u fildžan ili grah. Dobra zabava, ali nimalo istine. Nekad sanjaš stvari koje su trenutno aktuelne u tvom životu ili ti se u snovima javljaju dešavanja iz tog dana i to je to. Nekad mi se neki san i ostvari tj desi mi se to često, ali opet mislim da je u pitanju samo slučajnost.
Nego da mi prebacimo temu u Humor pa da "tumačimo" snove jedni drugima
Nego da mi prebacimo temu u Humor pa da "tumačimo" snove jedni drugima

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14187 times
- Been thanked: 9780 times
Nekatamo-to ti znaci da previse razmisljas o bivsem,i da covjeka gusis, cim nece da prica s tobom
Popusti malo,zeno...
Vela Havle
Popusti malo,zeno...
Vela Havle
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40187 times
- Been thanked: 26246 times
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8711 times
- Been thanked: 5476 times
Uzmi 100 eura i zapali u čistoj posudi, ali prije spavanja. Dim udahni samo jedan put (samo jednom, ovo obavezno poslusaj), a onda idi na spavanje.Nekatamo wrote:Sta znaci sanjati kao ja sam sa sestrom kod bivseg momka,tu su on i njegova majka.Od njih nijedno ne razgovaraju samnom.Molim vas ako sam imala temu premjestite moj post tamo ali hitno mi treba odgovor ako se iko razumije u snove
Ovo ponavljaj 7 noći za redom. Zadnje noći bi trebala sanjati bivšeg i reće ti se u snu sta da radiš dalje.
Ako ga ne budes sanjala 7-mu noć znači da si negdje pogriješila, pa ponovi postupak.
The Dark Side Of The Forum...