PITANJE U VEZI STUDIRANJA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
PITANJE U VEZI STUDIRANJA
Zaposlen sam u drzavnoj instituciji. Volio bih da upisem medicinski fakultet u Sarajevu, ali nazalost ne postoji mogucnost vandrednog studiranja. Zanima me da li postoji bilo kakav nacin da ostanem u radnom odnosu, a pritom upisem fakultet nebitno da li ce biti samofinansirajuce ili ne. Kome se obratiti, poslati molbu.Da li je bilo ovakvih slucajeva. Nisam znao u koju temu ovo pitanje da svrstam. Hvala, lp!
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7247 times
- Been thanked: 16787 times
- Status: Offline
Re: PITANJE U VEZI STUDIRANJA
Iskra je studirala medicinu vanredno 
Ja ti nemam pojma. Znam curu koja studira med.i radi al radi u smjenama i prilagodjava smjene predavanjima. A posto je u tebe drzavno, moras jedno zrtvovati

Ja ti nemam pojma. Znam curu koja studira med.i radi al radi u smjenama i prilagodjava smjene predavanjima. A posto je u tebe drzavno, moras jedno zrtvovati

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9348 times
- Been thanked: 15684 times
- Status: Online
Nek vidi sa njom kako to ide.Maja wrote: 07 Sep 2024, 17:45 Iskra je studirala medicinu vanredno
Ja ti nemam pojma. Znam curu koja studira med.i radi al radi u smjenama i prilagodjava smjene predavanjima. A posto je u tebe drzavno, moras jedno zrtvovati![]()
Mozda je ta pogodnost samo za prijatelje katarskog kralja

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12082 times
- Been thanked: 12655 times
Studiert medicinu i raditi je extrem tesko . Poed predavanja ,vjezbi,Praktikum u zdravstvenim ustanovama slabo ti ostane vremena za Rad i jos ucenje uz to. Naravno da ima studenata koji rade al moras imati fleksibilno radno vrijeme . Jos ,ne znam kako je u Sarajevu studenti imaju ogranicenu sumu koju mogu zaraditi....
Sretno ,puno uspjeha ti zelim ,najljrpse zanimanje na svijetu
Sretno ,puno uspjeha ti zelim ,najljrpse zanimanje na svijetu

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7247 times
- Been thanked: 16787 times
Da. "Njeni roditelji su strahovito mocni"spacebound wrote: 07 Sep 2024, 17:48Nek vidi sa njom kako to ide.Maja wrote: 07 Sep 2024, 17:45 Iskra je studirala medicinu vanredno
Ja ti nemam pojma. Znam curu koja studira med.i radi al radi u smjenama i prilagodjava smjene predavanjima. A posto je u tebe drzavno, moras jedno zrtvovati![]()
Mozda je ta pogodnost samo za prijatelje katarskog kralja![]()