U čemu je razlika između sudara "na slijepo" i sudara sa osobom koju samo poznajete iz viđenja?
Kakvi su bili vaši utisci nakon takvog spoja?
Ako niste nikada isprobali blind date,da li bi,ili smatrate da je to čisto gubljene vremena?

Moderator: spacebound
merylin wrote:Jednom,i opet bi :laugh ali na svoj način...malko dopisivanja da skontam imamo li i jednu zajedničku,a onda može kafica,što da ne...
Mislim nisam inače za takvu vrstu dejta,volim da znam odpriiiilike s kim imam posla :lol a mora mi se i fizički malčice dopasti...
Probala sam i taj "blind date" ,popili kaficu zajedno,prohaberili koju i nisam se pokajala...i dan danas se cujemo,dopisujemo...stekla još jedno prijateljstvo i to je to.
merylin wrote:kad napišeš još jedno 10 000 postova,eh onda ću da razmislim :laugh:bubnjar
Bilo je to nekoliko puta a upoznavanje je bilo na forumima i tek onda sretanje uzivomerylin wrote:Da li ste išli kada na "blind date?"
U čemu je razlika između sudara "na slijepo" i sudara sa osobom koju samo poznajete iz viđenja?
Kakvi su bili vaši utisci nakon takvog spoja?
Ako niste nikada isprobali blind date,da li bi,ili smatrate da je to čisto gubljene vremena?
ljubav je slijepa... nek´zna dobro skuhat...mandibulas wrote:
pa ja samo o tom' i pricam, bilo je sudara na "slijepo" a bo'me bilo je i sudara (tih) kad sam pozelio da sam slijep![]()
pozivam te...Sanjarko wrote:Nisam
Mene nitko nece da pozove na takav susret a neznam zasto
potpisujem .nisam i teško da ću. za mene je blind date kad (kao što mohikanka kaže ako sam je dobro shvatila) kad treća osoba spoji tebe i nekog i kad odeš s njim na kafu a da ga nisi prije ni vidio ni čuo. e to mi se sigurno neće desiti. druga je stvar kad se s nekim jedno vrijeme dopisuješ i pričaš telefonom, pa i ako ne vidiš sliku na neki način si ga upoznao. to mi je prihvatljivo
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests