Testiranje knjigovodstvenog servisa na tačni rad.

Zapošljavanje, stanje ekonomije u BiH i svijetu, recesija.

Moderator: Krokodil Behko

Post Reply
Lotre
Sitna buranija
Sitna buranija
Has thanked: 34 times
Been thanked: 5 times
Status: Offline

Testiranje knjigovodstvenog servisa na tačni rad.

Post by Lotre » 31 Oct 2024, 23:51

Pošto ću sljedeće godine trebati izabrati najmanje jedan knjigovodstveni servis sa kojim ću morati sarađivati i ja sam pronašao 7 od njih u malom gradu u kojem stanujem i od sveijednog sam već prije nego što sam počeo da sarađujem razočaran jer nijedan od njih nema vlastitu vebstranicu na internetu, jedan nije ni radio na vremenu iako kod njih na vratima piše da u to vrijeme rade, drugi nemaju ni bitne kontakt informacije u okolini svoje radnje i u većini od tih knjigovodstvenih servisa rade isključivo žene(sa kojima sam u prošlosti sarađivao i nisam većinom napravio dobro iskustvo). Zato što sam već dobio informaciju na vebstranicama da ako se sarađiva sa slabim knjigovodstvenim servisom da to može dovesti do ozbiljnih problema iz kojih je teško opet izaći i ja bih htio znati kako se može unaprijed saznati koji knjigovodstveni servis je iskusan(da su naprimjer već druge osobe vodile u tačan pravac), misli sve tačno uraditi(naprimjer držati svoje troškove pristojne i ne praviti druge nepotrebne) i sa kojim bi se isplatilo sarađivati(koji će mi naprimjer davati što više dobrih savjeta koji su koristni i praviti što više unosa i dobiti). Ko od vas ima savjete šta trebam uraditi da ne izaberem slabu radnju i kako se oni trebaju testirati ili ispitati da se to može saznati već unaprijed?

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 23283 times
Been thanked: 23826 times
Status: Offline

Re: Testiranje knjigovodstvenog servisa na tačni rad.

Post by ironman » 01 Nov 2024, 09:42

Nema tu puno mudrolije.
Certificirani uredi za knjigovodstvene usluge su isti.
Samo imas one sa vise ili manje klijenata.
Obicno biras da je blize poslu.
dream of spring...

Post Reply

Return to “Posao & Ekonomija”