Ovdje možemo postavljati vijesti,diskutovati o omiljenim serijama i postavljati slike glumaca.Iako sada preovladavaju turske i indijske sapunice,mislim da nema boljih i kvalitetnijih serija od britanskih ili američkih.

Da počnem

Reći ću ponešto o serijama koje pratim...
Monk - jako smiješna američka serija,radi se o detektivu koji ima ukupno 312 fobija,a to je najveća prepreka za njega u tom poslu,tu je i njegova kolegica medicinska sestra,Sharona koju mu je policija angažirala kao paziteljicu...Sve u svemu jako kvalitetna serija i humoristična,isplati se gledati...
CSI:Miami - ovu seriju sam davno pratila,nikada ne može dosaditi onome ko redovno prati i naravno ko voli krimi serije

Zakon braće - također starija serija,priča je o bijegu dvojice braće iz zatvora...
Castle - super serija,iako zna naići par dosadnih epizoda,kada se radnja uopšte ne odvija kako treba,ali to ne znači da nije kvalitetna...
Tijelo je dokaz - priča o životu forenzičarke i njenih kolega na poslu,te o njenoj kćerki...
Perception - jako zanimljiva serija,pogledala sam samo par epizoda,nažalost,a kako sam shvatila radi se o doktoru koji ima halucinacije i bori se sa njima...
Ubojstva u Midsomeru - ispočetka sam mislila da je ovo jako dosadna serija,ali sam se prevarila,jako dobra drama o iskusnom detektivu i njegovom mladom pomoćniku.
Naravno,ovo su moji komentari na neke serije,ne želim da komentarišem serije koje nisam gledala i koje ne želim gledati,ma koliko god one bile popularne poput Breaking Bad , Sopranosa i Dextera,taj posao komentarisanja ću prepustiti fanovima istih.
Ima ih još koje sam pogledala,ali ovo bi bile one najbolje,ako se sjetim još koje napisati ću, s tim da neću ništa reći za onu vrhunsku,tj. meni najdražu seriju, bez koje ne mogu zamisliti dan da ne pogledam epizodu , a naziv ili neku skraćenicu imate u mom potpisu