Koje karmine koristite, koje marke, kakve boje najčešće, volite li tamnije ili svjetlije i pratite li trendove?
ni ja ne koristimJulia-Klara wrote:nikad ne koristim karmin...usne mi izgledaju izvjestaceno, plasticno, i koju god boju stavim neprirodno
ako hocu malo "boje" onda stavim labello od jagode
Kod nas se kaže ruž al ni to nije baš neka ljepota od riječi.Maja wrote:Inače, jedna od meni najružnijih riječi je karmin
Hajd, pa mi javiDalia wrote:Eh i mene nervira to žutilo, pa planiram naručiti one trakice s ebaya za izbjeljivanje, čitala sam po forumima da to funkcioniše.
Joj Peggy meni i ovih 30KM za trakice žao datiPeggy Sue wrote:Hajd, pa mi javiDalia wrote:Eh i mene nervira to žutilo, pa planiram naručiti one trakice s ebaya za izbjeljivanje, čitala sam po forumima da to funkcioniše.
Ja cu se aBd naruciti u Novello, oni bas dobro rade. Mislim, citala sam i vidjela slike. A i nije skupo. nekih 150 KM - dva, tri tretmana.
gejsha wrote:Ja obično koistim sjajilo, ali ne znam zašto. Svaki put se pokajem, jer ne volim da su mi usne tako sjajne.
eh,ti meni onda ovo javi,jer i ja sam o ovome razmišljala....Peggy Sue wrote:Hajd, pa mi javiDalia wrote:Eh i mene nervira to žutilo, pa planiram naručiti one trakice s ebaya za izbjeljivanje, čitala sam po forumima da to funkcioniše.
Ja cu se aBd naruciti u Novello, oni bas dobro rade. Mislim, citala sam i vidjela slike. A i nije skupo. nekih 150 KM - dva, tri tretmana.
sranje kroz gusto granje, et´ ja cu vam odmah reci...Zagorka wrote:eh,ti meni onda ovo javi,jer i ja sam o ovome razmišljala....Peggy Sue wrote:Hajd, pa mi javiDalia wrote:Eh i mene nervira to žutilo, pa planiram naručiti one trakice s ebaya za izbjeljivanje, čitala sam po forumima da to funkcioniše.
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests