Eh ovako: Slavit cu kod kuce, posto kuca ima oko 100m2 bit ce oko sto ljudi, svakom kvadarat za pocetak dosta, jer kasnije kad se ponapijamo i onako se nece znati ko je preko koga, tako da cu vjerovatno, kad odlucim leci mozda i noge opruziti. Iz frizidera cu povaditi svu hranu, tu ce samo biti alkohol, hrana nam ne treba, meso pogotovo, jer se od masnog brze povraca, bit ce nekih grickalica, jer i kad se povrati da ima sta da "poveze" povracoku. Cvijece sam izvadila iz saksija, tu cemo isto hladiti pive ili viski, vidjet cemo jos. Razmisljala sam da u kadu ubacim pice ali s obzirom da je velika moze kome grupnjak pasti na pametpa nek se nadje u te svrhe.
Pokucala sam eksere po zidovima i za nih pricvrstila kanape ako neko bude imao zelju da stoji a ne bude to u stanju da se pripne i ima da stoji ko svijeca
Skinula sam zavjese da mozemo fino razvuci cize horsa i koke da kasnije ne prosipamo kad budemo pripiti. Tacnije, pocela sam kokainom crtati drvece, cvijece, kucice, sunce i oblake da nam bude zanimljivije.
Kupili smo petardi i ostalih eksploziva, pa cu krenuti od drage kone R, njoj cu baciti bombu u avliju da je malo trznem, posto i ona mene cesto u pola noci trzne svojim krestecim glasom. Nani preko puta mene su dotrajali prozori pa cemo i njoj sta tuhnuti da joj ih porazbijamo, tako ce se nakaniti da ih promijeni. Dedo koji zivi ispod mene je trenutno u bolnici pa smo mislili zapaliti njegovu kucu da vidimo koliko vatrogascima za Novu godinu treba da dodju ako se nalaze 5min. udaljenosti od mene.
Na ulicu cemo razvuci gumu sa ekserima ako policiji padne na pamet da dodju da im malo otezamo.
Eto to je ukratko

Bas imam bijnu mastu

salim se, bit cu kod kuce. Muz i ja cemo da gledamo tv, a djevojcica ce da spava.