Jeste li romantični?
Uvijek ili samo ponekad, samo prema nekim likovima?
Mislite li da treba zaslužiti tu vašu romantiku ili je ispoljavate odmah? Koji su ciljevi?

Možete glasati za jednu opciju.
Moderator: Krokodil Behko
Nešto u ovom smislu, je l'.Zagorka wrote:Zato sto na spomen romantike pred ocima ti iskrsnu vecera uz svijece,sampanjac,cvijece,bombonjere.
Takva isforsirana(koju moze apsolutno svatko prirediti),pogotovo ako je sa ciljem da te zaskoci nakon deserta,po teoriji:"sta hoces,potrosio sam haman 50 maraka na tebe i citav sahat nisam prno ni podrigno" naravno da je ne samo pateticna nego i bljutava,ogavna.
Ja to ne smatram romantikom jer bi tako ona dobila svoju definiciju koja bi ukljucivala skup radnji i predmeta.
Romantika je kad vani puse ledeno,a ti spomenes da ti se jedu vruce kifle a on uzme jaknu i kljuceve i kaze odoh ti donijeti.
Ili kad dolazi s posla,spusta ti neku kesu na sto,ti zaviris a ono janjetina.Provezo se vidio,sjetio se da volis,svratio.A on nece jesti uopce-ne voli to.
Ili kad ti hodas nekom ulicom a ono kisi pomalo a ti neces da ubrzas korak.
I tvoje usamljenicke setnje po prirodi su itekako romantika.
Ili kad ustanes a neko ti vec odnio smece jer je tebi tesko a proci ce smecari.
Nije bilo danas janjetine u Bingu.. Ima šarena pečenica jaka ko gromZagorka wrote: Ili kad dolazi s posla,spusta ti neku kesu na sto,ti zaviris a ono janjetina.
gospođa Brams wrote:Romantika da, patetika ne.
Više volim romantične geste nego slatkorječivost i tepanje... Najromantičnije što je netko napravio za mene je da mi je momak isprintao logo od Satana Panonskog i zalijepio na majicujer sam mu puno puta spomenula da ću si napravit tu majicu a nikako nisam stigla...a i zna koliko ga obožavam.
Kupio mi je taj isti dan i jedan lijepi prsten ali ova blesava majica mi je ipak bila vrhunac svega
To na prvu pomislis a onda vidis da je to paravan za hvalenje.Maja wrote:Pa nije se lik hvalio što je ženi kupio to što su jeli već što je jeo morske plodove i orahe tj afrodizijake i zato kaže mogao bi neko biti heben
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests