Nema šta nema. Analizirajući vrste lijekova i termine (po (pri)sjećanju) korištenja istih, zaključio sam da je to bezmalo pa nužnost savremene porodice. kad god-šta god, doktor odmah prepisuje dvije-tri vrste tableta.
Npr, zimus kad sam išao doktoru, u vezi nadutosti želuca, fino mu rekao da NEMAM ama baš nikakve bolove, ali on je meni ipak prepisao nekakav ketanol, za kojeg pročitah u uputstvu, da je to lijek usmjeren na razne vrste bolova

E pa eto, eno pune dvije kutije stoje i dalje.
Eh, pronašao sam i skoro cijelu kutiju Berlithion kapsula. Stari forumaši vjerovatno znaju za moju borbu protiv opake polineuropatije, prije 4 godine otprilike i to datira iz tog perioda. Kao što znamo, ni te mi kapsule u principu nikad nisu ni bile potrebne, jer sam imao pogrešnu dijagnozu.
Pisalo je "toxica verros", a na kraju se ispostavilo, da je to zapravo "kičma verros"
Pa onda nekih starih tableta od majke za masnoću, za šećer, za krvotok, za ovo-ono..
Potom puna bočica vitamina C, neke mineralne kapsule, cafetin i šta sve ne, i šta sve ne.....
Imate li vi ove kućne apoteke?
Šta držite, šta vam treba, a šta propadne od stojanja bezveze?

Šta obavezno od tableta, morate imati u kući?
Trenutno, ne koristim ništa, osim poneki kafetin, ono kad je teško vrijeme, pa mi se mozak okrene i sve imam osjećaj, ko da sam zaronio na 100 metara.
Ponekad mandrknem neku tabletu za pročepljavanje želuca i to je sve, za sada..

Možete glasati za tri opcije