Gdje imate ožiljak na tijelu?

I od čega?
Moderator: Krokodil Behko
niska grana wrote:Imam jedan mali, jedva vidljivi kraj usana koji je vremenim gotovo potpuno izblijedio.
Kad sam bio mali iz nepoznatih razloga fasciniralo me brijanje brade i silno sam se i ja htio obrijati. Nameckao sam lice kaladontom i uzeo žilet. Nakon samo dva-tri vješta poteza žiletom izgledao sam kao Džoker iz Betmena i vrišteći trčao po kući dok je krv šikljala na sve strane.
Šta se sve tebi neće desiti. Otkud istopljena plastika?Drugi je na kaziprstu,lijeve ruke. I on je jedva vidljiv,a zaradio sam ga,kad mi je kapnula,istopljena plastika na prst.
mirno, fino dijete bilamadam Bovary wrote:Imam manju linijicu na celu od zestokog pada u kupatilu...kakav je pad bio,oziljak je nista....imam na prstu od przenja bradavica...isto se ne vidi bas....imam na stomaku od neke (nepotrebne sasvim)operacije....imam na nozi od pada....na prstu od noge od rasjecenog zeljeza....na lijevom dlanu od ograde,skoro mi probio ruku siljak....rodice me priklijestila....imam i na guzi jako mali,skoro neprimjetan,taj da me ubijete ne znam od cega je,ali je cak simpaticanove sitne necu ni brojati....
a jesam,u principu,ali kad si najmladji,a uz to i baksuz,svasta te zateceDust wrote:mirno, fino dijete bilamadam Bovary wrote:Imam manju linijicu na celu od zestokog pada u kupatilu...kakav je pad bio,oziljak je nista....imam na prstu od przenja bradavica...isto se ne vidi bas....imam na stomaku od neke (nepotrebne sasvim)operacije....imam na nozi od pada....na prstu od noge od rasjecenog zeljeza....na lijevom dlanu od ograde,skoro mi probio ruku siljak....rodice me priklijestila....imam i na guzi jako mali,skoro neprimjetan,taj da me ubijete ne znam od cega je,ali je cak simpaticanove sitne necu ni brojati....
Ma nema to veze. Pravi romantik, ljubice svaki oziljak koooo da je kakva relikvijamadam Bovary wrote:a jesam,u principu,ali kad si najmladji,a uz to i baksuz,svasta te zateceDust wrote:mirno, fino dijete bilamadam Bovary wrote:Imam manju linijicu na celu od zestokog pada u kupatilu...kakav je pad bio,oziljak je nista....imam na prstu od przenja bradavica...isto se ne vidi bas....imam na stomaku od neke (nepotrebne sasvim)operacije....imam na nozi od pada....na prstu od noge od rasjecenog zeljeza....na lijevom dlanu od ograde,skoro mi probio ruku siljak....rodice me priklijestila....imam i na guzi jako mali,skoro neprimjetan,taj da me ubijete ne znam od cega je,ali je cak simpaticanove sitne necu ni brojati....
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests