da li prvi pruzite ruku pomirenja ili cekate da to uradi partner
koliko dugo mozete da ne pricate jedno s drugim
pa ja ako znam da sam kriva mada to tesko priznam
ali ponekad pretjeram onda prva i pokusam da se pomirim
kakva su vasa iskustva u tome

Moderator: spacebound
milokrad wrote:ja prevrnem...i sve se smiri![]()
![]()
milokrad wrote:Znam samo jedno...kad joj podignes nogice...krv joj pojuri u glavu...i radjaju se sasvim nove ideje.Valjda zbog navale....krvi...u glavu![]()
![]()
![]()
mene ni 101 ruza ne moze da kupi...da bih popustila tako lako..ali nismo sve iste..kod nekih to i pali..Kauboj wrote:Ako je zena u pitanju kupis joj ruzu i izvines se, svejedno ko je kriv jer su zene tvrdoglave...to uvijek pali, iako nisam probao...
gejsha wrote:Ja jednostavno ne mogu dugo izdržati da budemo posvađani , previše sam blaga osoba , jedino ako on baš nešto skrivi ,nekako izdržim..a ako smo oboje tu i tamo krivi ja se prva javim..takva sam i ne mogu promijeniti to koliko god da željela.
Niste vi žene tako jake(iznutra) kao što mislite kad muškarac pokaže svoj šarm i romantičnu stranu...Lanci wrote:mene ni 101 ruza ne moze da kupi...da bih popustila tako lako..ali nismo sve iste..kod nekih to i pali..Kauboj wrote:Ako je zena u pitanju kupis joj ruzu i izvines se, svejedno ko je kriv jer su zene tvrdoglave...to uvijek pali, iako nisam probao...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests