Msm, ozbiljnije sijedim, ali i dalje imam kose na vugla ko u tinejdžerskim danima.
Al smetaju sijede

Šta je bolje i jebozovnije, šatirana kosa ili kugla?
Ili ti možda zavisi i od sveukupnog umjetničkog dojma/izgleda?
Šta vi mislite
Clooney je jako privlacan i kako stari on bolji ,sijede ne smetaju muskarcu,celavost smetaKrokodil Behko wrote: 26 Mar 2024, 10:50 Sad sam se pogledao u ogledalo.
Msm, ozbiljnije sijedim, ali i dalje imam kose na vugla ko u tinejdžerskim danima.
Al smetaju sijede
Šta vi mislite
Ja sam i sijed i ćelav .... i dobro mi ....Krokodil Behko wrote: 26 Mar 2024, 10:50 Sad sam se pogledao u ogledalo.
Al smetaju sijede
Šta vi mislite
Jok brijati ... na keca šišati ... vidi ove sijede .... svaku sam pošteno platiooooo .....Julia-Klara wrote: 26 Mar 2024, 10:53 ako je polucela onda neka obrije cijelu glavu, ono pola je smijesno
a ja volim sijede
Sve je relativno, i ne mozemo generalizirati stvari, niti pricati o ukusima.Matan wrote: 26 Mar 2024, 10:56 Ja sam sijed..
ali to nema veze sa izgledom..
nekom stoje sijede, nekom celavost..nekom ne stoji ni crna bujna kosa..
cijelokupni dojam i sarm su bitni..sarm ponajvise..
ako si glup i dosadan, i naporan, djaba ti izgled--
To da se šminkate i sređujete zbog muškaraca kažete uglavnom vi ženeZanki wrote: 26 Mar 2024, 11:38 Otvore temu o sjedama i onda kažu žene se šminkaju i sređivaju zbog muškaraca.
E pa nestvarno
To je od stresaKrokodil Behko wrote: 26 Mar 2024, 11:47 Možda i dole, imam poneku sijedu, al ne vjerujem da je to od starosti?![]()
Samopouzdanje i toZanki wrote: 26 Mar 2024, 11:38 Otvore temu o sjedama i onda kažu žene se šminkaju i sređivaju zbog muškaraca.
E pa nestvarno
javeć imam četeres' i kusur i bogami dobro sam izbehar'o
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest