neki sazetak. Licno se ne lozim bas puno na evropljanke

Imate mogucnost glasanja za 4 opcije

Moderator: Krokodil Behko
Ljetos ja bio na Jadranu i ni jednu nisam vidio, pa me zanima kako ti znaš da imaju perfektan ten - ako se zna da su u većini slučajeva obučene kao nindžecarobnjak Nurudin wrote: Sve i jedna ima perfektan ten (a bijelci su ) i velike tamne oči
Pa mislim da sam već rekao da sam radio u arapskim zemljama i imao sam ih prilike vidjeti . Možda ih samo trećina nosi veo na licu ,a ostale ne nose i mnoge imaju otkrivene ruke do lakatamrki62 wrote:Ljetos ja bio na Jadranu i ni jednu nisam vidio, pa me zanima kako ti znaš da imaju perfektan ten - ako se zna da su u većini slučajeva obučene kao nindžecarobnjak Nurudin wrote: Sve i jedna ima perfektan ten (a bijelci su ) i velike tamne oči
ali opasneSheval wrote:Gotovo pa identične.Imao sam djevojku španjolku...fantastične žene,u svakom pogledu.gejsha wrote:Bosanke,Hrvatice,Latinoamerikanke i Španjolke.
Pa dobro nisu baš iste,hrvatice su obično više i tamnije od nas .madam Bovary wrote:sa ove liste glasala za skandinavke....mislim da je trebalo da na listi budu one koje su poznate kao ljepotice znaci poljakinje,ruskinje,a mogle su i cehinje....dosta ima slicnih,mislim bih,hrvatska,srbija su iste zene....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest