Zenski samar
Moderator: spacebound
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7247 times
- Been thanked: 16787 times
- Status: Offline
Zenski samar
Kad muskarac osamari zenu, svi to, s pravom, osudjujemo. Na njega se gleda kao na nasilje nad zenom i i to je s pravom.
Medjutim...
Kad zena osamari muskarca, to nam nije tako velik zlocin.
Zasto se zenski samar muskarcu smatra benignim. Jel zato sto ne boli kao muski? Ili zato sto ga muskarci uvijek zasluze? Svi na taj samar zene gledamo kao na nesto normalno. Jest normalan u odnosu na muski ali zar ipak nije ponizenje za muskarca kad ga zena osamari?
Sta vi mislite?
Medjutim...
Kad zena osamari muskarca, to nam nije tako velik zlocin.
Zasto se zenski samar muskarcu smatra benignim. Jel zato sto ne boli kao muski? Ili zato sto ga muskarci uvijek zasluze? Svi na taj samar zene gledamo kao na nesto normalno. Jest normalan u odnosu na muski ali zar ipak nije ponizenje za muskarca kad ga zena osamari?
Sta vi mislite?
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
Re: Zenski samar
Da je nešto ružno i zadnje ako dodje do toga.. a koja je razlika samo sto je muški jači valjda..
Vragolasto..

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20489 times
- Been thanked: 18506 times
- Status: Online
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9348 times
- Been thanked: 15686 times
Ne postoji zasluzen samar. Ne mozemo razlikovati zrtve.
Mislim da mnogi zenske samare tolerisu i pravdaju time sto nismo iste snage, pa mi muskarca ne mozemo fizicki povrijedit jednako kako sto on moze nas.
Smatram da i muskarac nakon samara treba da okrene zeni ledja i napusti je zauvijek. Kome treba takva osoba u zivotu?
Mislim da mnogi zenske samare tolerisu i pravdaju time sto nismo iste snage, pa mi muskarca ne mozemo fizicki povrijedit jednako kako sto on moze nas.
Smatram da i muskarac nakon samara treba da okrene zeni ledja i napusti je zauvijek. Kome treba takva osoba u zivotu?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
Pa to jeste fino ko se može kontrolirati al ti kad opališ prva nekom samar očekuj da će i tebi neko nebitno muško il žensko ..
Vragolasto..

- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1290 times
- Been thanked: 1533 times
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ja sam od jedne bivše znao dobijati, ali nikad nisam uzvratio. Znao sam joj samo pokret ruke zaustaviti kad krene. Jednom je toliko huja uhvatila da mi je govorila "budi muško pa uzvrati". Da sam to uradio izvadio bih je iz cipela šamarom. Mnoge žene toga nisu svjesne.
Tako da... i opcije 1 i 2 su ok. Šamar je ipak vrsta fizičkog nasilja bez obzira što se radi i o ženskom šamaru, tako da do istog ne treba uopšte dolaziti i u tom dijelu je to isto. Žene koje šamaraju svoje partnere trebaju biti sretne što veliki broj nas neće nikad uzvratiti tako da je i ovo pod 2 tačno i kad već do toga dođe nije u redu da se izjednačava i da mi uzvraćamo upravo jer je bar 10 puta jači.
Tako da... i opcije 1 i 2 su ok. Šamar je ipak vrsta fizičkog nasilja bez obzira što se radi i o ženskom šamaru, tako da do istog ne treba uopšte dolaziti i u tom dijelu je to isto. Žene koje šamaraju svoje partnere trebaju biti sretne što veliki broj nas neće nikad uzvratiti tako da je i ovo pod 2 tačno i kad već do toga dođe nije u redu da se izjednačava i da mi uzvraćamo upravo jer je bar 10 puta jači.
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
Mnoge zene svijesni il nesvjesno izgleda nekad traže samar kao ove sa videa ne znaju se smiriti drugačije 
Last edited by Kai on 04 Jun 2024, 10:49, edited 1 time in total.
Vragolasto..

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ima žena koje itekako zasluže dobre batine zbog vlastitog ponašanja i kurčenja kao što to zasluže i muškarci. Nećemo se lagati. Međutim, jedno je šta ko zasluži, a drugo treba li dobiti to što zaslužuje.
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1084 times
- Been thanked: 3294 times
Slažem se da ne postoji zaslužen šamar.spacebound wrote: 04 Jun 2024, 10:31 Ne postoji zasluzen samar. Ne mozemo razlikovati zrtve.
No ipak, muški i ženski šamar nisu ni slični, iako su i jedan i drugi šamari. Kao prvo, muški šamar ženi je vrlo jak, a primateljica šamara slaba. Zato je takav šamar zločin, jer smo kod šamaranja neravnopravni.
U obrnutoj situaciji, davateljica šamara slabo udara, a muški primalac to amortizuje kao od šale. Zbog toga, taj šamar ispadne zayebancija, tako se bar u društvu doživljava.
Uglavnom, sve se to posmatra iz ugla fizičke boli, dok se duševne boli zanemaruju. Lično mislim da muški šamar zadaje veće boli obje vrste, kako fizičke tako i duševne.
Nisam nikad primio ženski šamar. Imao sam priliku gledati kako žene šamaraju muškarce, nisam uočio da su bivali povrijeđeni, naprotiv, uglavnom su se keslali, dok su žene šamarale i histerisale.

Vidio sam i obrnute situacije, nije bilo nimalo zabavno.

Do not disturb! U procesu sam radikalizacije.
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 23823 times
- Been thanked: 25589 times
Da, tuzno je. Mene drug napustio na par sekundi kad je popio samar zbog svojih gluposti.
Mozda to i nije pravi potez. Ali ne zalim nesto pa onda nije ni krivi. Nije to cak bilo ni ishitreno, prvo sam razmislila koji sekund. Ammmm sta mu reci? A cek, ne govori nista. Samo pokazi. I to je bilo to.
Mozda to i nije pravi potez. Ali ne zalim nesto pa onda nije ni krivi. Nije to cak bilo ni ishitreno, prvo sam razmislila koji sekund. Ammmm sta mu reci? A cek, ne govori nista. Samo pokazi. I to je bilo to.
Acta non Verba
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 23823 times
- Been thanked: 25589 times
Pa nije ti to lijepo. Mogla bi ja i tvoju sliku iscitavat. A tacno me briga sta ti mislis.
Acta non Verba
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
Pogrešno si me skontala sto se tiče slike zeza je kao ono ruka krenula samar.. iscitavaj slobodno ako je sala..
Vragolasto..

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ako te napustio na par sekundi sigurno ti se odmah vratio, jel tako?Shadow wrote: 04 Jun 2024, 10:59 Da, tuzno je. Mene drug napustio na par sekundi kad je popio samar zbog svojih gluposti.
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1290 times
- Been thanked: 1533 times
Šta misliš jel bi te ošamarila Maja kad bi joj išutiro kavade?
Pogled Joca Vujičića