Ali vas molim da ne lijepite samo slike sisa,guzica,jasno nam je na sta d....e

Znaci sta zelite od zene,kakva da bude?Bujrum

(p.s.za ove sto se nebi uopce zenili,sta bi,kakvu bi)
Moderator: spacebound
Šta ćemo kačiti ako ne to?Ali vas molim da ne lijepite samo slike sisa,guzica,jasno nam je na sta d....e
Kako da budem konkretan, kad kod mene, prolazi svašta, bar štomadam Bovary wrote:Pa rekla sam da "samo" ne lijepite,znaci da ne bude samo to,nego da lijepo i kazete,kao sto uostalom i jeste....
Sheval,mislim da su tvoji zahtjevi sasvim zdravi![]()
Behko nikad nije konkretan pa se sa njim ne zna
Krokodil Behko wrote:Onakvu kao što je Madam. hairli domaćica koja voli da puši.
Šta bi još, neko htio
Naravno, mora biti i podatna i pohotna a poinekad i da se skuha štogod.
Uostalom, bilo bi mi dosadno, da nije peckatorka.
Nego fino, sličicu pa istakni argumente.madam Bovary wrote:Uhhh....zenu kao Madam moze izdrzati samo muskarac u punom smislu te rijeci....ne kazem da neki ovdje to nisu,jeli,i molim da se post ne dozivi kao samopromocija vec kao isticanje cinjenica
madam Bovary wrote:Uhhh....zenu kao Madam moze izdrzati samo muskarac u punom smislu te rijeci....ne kazem da neki ovdje to nisu,jeli,i molim da se post ne dozivi kao samopromocija vec kao isticanje cinjenica
evo me osisan palis li se sadamadam Bovary wrote:Rum,ne palim se na cupavce,de osisaj se....
Lavice nemaju onoliku grivu.silence wrote:MB... ono je lavica...![]()
Ono je lavica Behko ... maskirana u lava...Krokodil Behko wrote:Lavice nemaju onoliku grivu.silence wrote:MB... ono je lavica...![]()
Čak šta više, nemaju je nikako i po tome, razlikuju se od mužjaka.
Krokodil Behko wrote:Onakvu kao što je Madam. hairli domaćica koja voli da puši.
Šta bi još, neko htio
Da ne bih ispao neki avanturista, opredjeliću se za prve dvije opcije.burek67 wrote:Krokodil Behko wrote:Onakvu kao što je Madam. hairli domaćica koja voli da puši.
Šta bi još, neko htio
Behko...a sta je ovdje odlucujuca osobina od ovih gorena vedenih.....?
-da je domacica
-da pusHii
-da je podatna
-da ne pecka
haj izdvoji dvije osobine da ne kazes da sam skrt..
Rum wrote:madam Bovary wrote:Uhhh....zenu kao Madam moze izdrzati samo muskarac u punom smislu te rijeci....ne kazem da neki ovdje to nisu,jeli,i molim da se post ne dozivi kao samopromocija vec kao isticanje cinjenica
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests