Svi će naši vršnjaci sjediti pred zgradom na zidiću, a mi na forumu...
Naočale sa staklima ko dno od tegle, prsti iskrivljeni od artritisa lupaju po tastaturi, a najaktivnija tema na forumu - inkontinencija
Moderator: Krokodil Behko

Zagorka wrote:ja samo znam da ako bude i tad foruma i ako budu dolazili mladi momci,behko nece dati pardona,tvrdice kako je bolji lover i od njih![]()
(krenula napisati svojim riječima,pa rekoh za danas dosta)

niska grana wrote:Bit ćemo u najplodnijim godinama za forumašenje....ih, kad se gomila dokonih penzionera natakari na forum![]()
Jedno je sigurno - Mailed će nesumnjivo više vremena da piše

Maja wrote:Zagorka wrote:ja samo znam da ako bude i tad foruma i ako budu dolazili mladi momci,behko nece dati pardona,tvrdice kako je bolji lover i od njih![]()
(krenula napisati svojim riječima,pa rekoh za danas dosta)![]()
Potpis će mu biti "Bez starca nema udarca"
![]()
Ako se ja kojim slučajem i udam opet će mi glavna tema biti prepričavanje šta je nekad tata govorio

Zagorka wrote:Maja wrote:Zagorka wrote:ja samo znam da ako bude i tad foruma i ako budu dolazili mladi momci,behko nece dati pardona,tvrdice kako je bolji lover i od njih![]()
(krenula napisati svojim riječima,pa rekoh za danas dosta)![]()
Potpis će mu biti "Bez starca nema udarca"
![]()
Ako se ja kojim slučajem i udam opet će mi glavna tema biti prepričavanje šta je nekad tata govorio
imaće rečenice tipa:"moja ruka tako dobro drhti da je prirodan vibrator,samo dok ti potrefim"![]()
Luni će do tada dopizditi toliko da će mu iz huje dati,baš da ga provjeri![]()
Ti ćeš buraza pratiti satelitom,svaki pokret

ma hajd zloslutnice ne prepadaj meDust wrote:Ne znam, ali nesto mi govori da ce podforum sex i erotika biti obavijen paucinom

Krokodil Behko wrote:ma hajd zloslutnice ne prepadaj meDust wrote:Ne znam, ali nesto mi govori da ce podforum sex i erotika biti obavijen paucinom
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest