Kome biste od banovanih dali drugu šansu?

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla

nezaboravna
9
18%
silence
8
16%
major
11
22%
blento
15
31%
ban kulin
0
No votes
vejsil hećimić
3
6%
Sablja Dimiskija
3
6%

Total votes: 49

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7595 times
Been thanked: 17818 times
Status: Offline

04 Mar 2013, 11:53

Ide treća godišnjica foruma (23.3.) pa smo odlučili da budemo malo merhametli.
Već sam sann obećala pink boju na mjesec dana i kusur (do 1.5.) jer me u više navrata pitala za to.
Ako i vi imate neku želju javite, ali nećemo sad obećati da će svakome želje biti uslišene (zavisi šta budete tražili :oo ).

Zanima me jedna stvar... Na forumu nemamo puno trajno banovanih s obzirom da su tri godine iza nas. Ovdje mislim na forumaše koji su bili aktivni, pa banovani, a ne na ove spamere.
Postoji li neki forumaš kojem biste dali drugu šansu?
Postavljam anketu čisto da vidim vaša razmišljanja, mada to ne znači da će nekom sigurno biti skinut ban..
Po meni šanse imaju blento i vejsil hećimić al da čujem vas.
PS ako bi se nekom skinuo ban i ako bi taj banovani imao želju da se vrati (možda neki ne bi) odmah bi im se dalo upozorenje na pp da ih posmatramo i da će se nakon najmanje greške vratiti među banovane.

Tema je u zaštićenom dijelu pa pišite što vam padne na pamet. Možete glasati za 2 opcije.

Dust
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Re: Kome biste od banovanih dali drugu šansu?

04 Mar 2013, 12:00

Nezaboravna
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

04 Mar 2013, 12:02

ja cu reci otvoreno ko me bi dala sansu...
nezaboravnoj ( burek sorry :ljubi ) - to sto je ona imala s pojedinim forumasima, mi ne bi ni primjetili da se silence nije stalno prenemagala a na kraju se ispostavilo da ni njeno maslo nije za kurbana... nezaboravna je bila vesela i znala se salit.
imala je nekad poteza, cak je i meni jednom dala negativnu karmu ali sam i ja nju izmedju redova ujedala, jer mi je isla malo na zivce sa svojim stavovima. kad sam vidjela da se radi o starijoj zeni, nisu mi ni njeni stavovi bili cudni.
mozda je nezaboravna bila i gora nego sto ja mislim, mozda je meni promaklo.. ovo je smao moj utisak

blenti bi isto dala sansu, jer se i on znao salit i nije se ljutio na salu upucenu njemu. majstor za nanjusit download.
sto se tice politike i religije je znao bit zadrt i ic mi itekako na zivce u raspravama, ali bi mu ipak dala sansu
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Lanci
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 94 times
Been thanked: 49 times

04 Mar 2013, 12:03

Iskreno neznam iz kojih razloga su banovani i kada :hm ..zaista nisam upucena mislim ne volim ni da zalazim gdje mi nije mjesto ;)
Silence jako dobra osoba,,mislim da je bila jedna od najaktivniji na forumu i zasluzuje da se i dalje druzi sanama,nije mi bitno dali moze da cita ili ne ovo sto pisem,,samo iznosim svoje misljenje :hm
blento isto tako bez njega nekako forum nije aktivan kao nekada pogotovo igre sto znaci da bi red bilo da mu date jos jednu sansu,
tako mislim i za nezaboravnu,,da date jos po jednu sansu ;)

Pst samo moje misljenje na vama da odlucite :D
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma

04 Mar 2013, 12:06

ja bi dala i onoj sablji sansu.. onakvog pacijenta nismo nikad imali a bio je kratko posve... de da se malo zabavimo :oo

a nemam ni protiv ostalih nista. malo mi ide na zivce kad se neko pravi svetac a nije, al´ de sta ces :zubi
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14242 times
Been thanked: 9835 times
Status: Online

04 Mar 2013, 12:09

blento definitivno, bio je aktivan, ponekad ina svoju ruku,poneka dnisam razumjela njegove komentare,ali je definitivno neko kome bih dala drugu sansu

nezaboravna-jer su neke stvari vremenom postale jasnije, i red je da vidimo koliko smo grijesili kad je ona u pitanju

Za sve koji su banovani postoje razlozi,manji veci, srednji.Niko nije nikad izbacen bez argumenata,i u datom trenutku vjerujem da je moderacija pokusavala naci opravdanje da ne dodje do toga, razvlacila,i na kraju se desilo. Sad smo svi mirnije glave, opusteniji, pripremljeni na moguce nedace,ali je lijepo oprostiti, i dati jo sjednu sansu.

Eto ga :)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Maja
Administrator
Administrator

04 Mar 2013, 12:16

Bila sam rekla da se neću miješati i da ću vas pustiti da fino kažete što mislite ali moram postaviti jedno pitanjce.
Silence i Major nisu tu...mislite li da bi nezaboravna bila sad ok ili bi našla druge žrtve tj zamjene za Silence i Majora.
Ne zaboravimo da stalno prati forum i ko je god spomene psuje mu mater na chatu od radija (Zagorka, Jaca...ne sjećam se sad svih).

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma

04 Mar 2013, 12:31

Maja wrote:Bila sam rekla da se neću miješati i da ću vas pustiti da fino kažete što mislite ali moram postaviti jedno pitanjce.
Silence i Major nisu tu...mislite li da bi nezaboravna bila sad ok ili bi našla druge žrtve tj zamjene za Silence i Majora.
Ne zaboravimo da stalno prati forum i ko je god spomene psuje mu mater na chatu od radija (Zagorka, Jaca...ne sjećam se sad svih).
hahaha ne znam za to, mozda i meni psuje ali ne zamjerim... mozda je bijesna, jer joj je ucinjena nepravda time sto smo svi na neki nacin, bar pasivno, stali na stranu od silence...
ja i ne znam gdje je taj chat od radia

ja mislim da bi ona bila sad drugacija kad nema majora i silenece. razlog vise da joj se da sansa pa da vidimo... mada je moguce da ona nece sad imat ni interesa da dodje, jer nema njih da ih copa...
Djole

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3867 times
Been thanked: 2908 times

04 Mar 2013, 13:51

Nek se svi vrate...uz uslov..
po dvije tevsije gurabija,hurmasica,krempita...pituljica... :cool
:ooo
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time

04 Mar 2013, 14:26

tako je buraz!..ili sve ili nikoga! ha ja...
ako nista makar ce bit interesantno :hihi ...jer Maji rekoh jednom davno,ovakvi forumi zive od pomalo traca,pomalo bockanjapomalo udranih informacija,nabacivanja u smislu upoznavanja,udvaranja,makar i laznog itd.. svega pomalo...uvijek bilo i bit ce:"dok se dvoje svadjaju ostali se smiju i prate svaku izrecenu rijec"!.. :pusi :plavi :oo
..da bi poslije svako od nas ko fol tjesio onu jednu od zavadjenih stranki .. :valja ..ne priznavajuci da je uzivao dok se "vodila borba"!
sjecate li se dok se neki na chatu energicno raspravljaju kako se skupi posmatraca kao da iz zemlje niknu :pusi :plavi

druga prica su strucni forumi...to je nesto drugo..

a za nezaboravnu necu nista reci,vidim da nekima nedostaje...dovoljno je ako kazem da sam bio kao prijatelj s njom i imao je na fb--u...eto samo toliko..

dacina_curica

04 Mar 2013, 15:29

Koga god osim Bana Kulina. :bua

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9312 times
Been thanked: 11072 times

04 Mar 2013, 15:58

camargue wrote:tako je buraz!..ili sve ili nikoga! ha ja...
Ništa svi.
Ovdje nije tema da li su oni zaslužili te banove pošto je činjenica da jesu.
Neki su ih zaslužili i stotinu puta i to ne gledano iz mog ugla nego što su neki
članovi bili žrtve njihovih sranja i preseravanja zbog čega su uostalom i banovani.
Tema je aboliranje

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3867 times
Been thanked: 2908 times

04 Mar 2013, 16:04

:zid ,Blento mi je duzan dvi gajbe pive..... :place :ooo
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Maja
Administrator
Administrator

04 Mar 2013, 16:10

Definitivno su svi zaslužili banove i nikad forumaši neće biti do kraja upućeni u sve što se desilo. Posebno oni koji nisu tu odavno, kao i slabo aktivni forumaši. Ali ako je npr 70 posto forumaša za vraćanje nekog banovanog onda bi bio red da se razmisli o tome. Naravno, ako i taj pokaže volju da će ubuduće biti korektan.

sann
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 12 times

04 Mar 2013, 17:52

....mislim da bi trebalo svima dati sansu da se vrate,a sad pitanje je koliko ce se vratiti....... :)

....Blento i Major..glasala za njih,mada mi ni dan danas nije jasno zasto su dobili ban...i ne zanima me iskreno, :oo voljela bi ih ponovo vidjeti medju forumasima ovog foruma!
Za Plavog,mislim da ne trebam ni reci da bih bila naj sretnija da se vrati,ali znam da nece....mada nije BAN,u pitanju..ali eto,on ima princip!
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

04 Mar 2013, 18:49

hah,šta znam,haman svima,ali eto ne ide tako pa ću drugačije :hm

fali nam "meščini" muškadije :oo (meni barem)

kao i sann sam glasala,blento i major.......smatram da je šteta što je s blentom onako završilo,a s majorom znam da su mnogi ratovali ali to su valjda bile vjerske i politicke teme,a to nerijetko zaobiđem,pa se valjda zbog toga nisam kačila s njim,i nešto mu ne pamtim ruznih riječi(baš ružnih)pa makar da sam i propustila šta :hm
sile mi je bila draga,ali je malo zastranila,ne znam zasto,ali je izgubila kompas :cudi
nezaboravna ne znam zasto me psuje :ha ,ali posto sve cita,evo ako ovo citas nezaboravna da ti mahnem :mah
(dobro dok me ne klete da polomim noge kao Maju,ali za svaki slučaj,čuvaću se dok je leda :oo )

eh,ovaj Vejsil Hetjimic,malo sam ga zaboravila,ne mislim da je bio loš,ne pamtim ni zasto je otisao....mislim da je bio zabavan,ako se ne varam,a sa mojim pamćenjem,vrlo lako je moguće,tako da sam pored blente kontala glasati za njega ali kad nisam sigurna ko je :hm

Ban je samo o sisama tušio,on mi baš i ne fali....

Ova Sablja Dimiskija,bolje da ima nick zviznuta tufahija,lik je u nekom svom univerzumu,ne znam kako bi s njim neko normalno komunicirao :hm

Eto ja ovako mislim,i nadam se da ne griješim :kafa
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14242 times
Been thanked: 9835 times
Status: Online

04 Mar 2013, 18:53

Zagorka wrote:hah,šta znam,haman svima,ali eto ne ide tako pa ću drugačije :hm

fali nam "meščini" muškadije :oo (meni barem)

kao i sann sam glasala,blento i major.......smatram da je šteta što je s blentom onako završilo,a s majorom znam da su mnogi ratovali ali to su valjda bile vjerske i politicke teme,a to nerijetko zaobiđem,pa se valjda zbog toga nisam kačila s njim,i nešto mu ne pamtim ruznih riječi(baš ružnih)pa makar da sam i propustila šta :hm
sile mi je bila draga,ali je malo zastranila,ne znam zasto,ali je izgubila kompas :cudi
nezaboravna ne znam zasto me psuje :ha ,ali posto sve cita,evo ako ovo citas nezaboravna da ti mahnem :mah
(dobro dok me ne klete da polomim noge kao Maju,ali za svaki slučaj,čuvaću se dok je leda :oo )

eh,ovaj Vejsil Hetjimic,malo sam ga zaboravila,ne mislim da je bio loš,ne pamtim ni zasto je otisao....mislim da je bio zabavan,ako se ne varam,a sa mojim pamćenjem,vrlo lako je moguće,tako da sam pored blente kontala glasati za njega ali kad nisam sigurna ko je :hm

Ban je samo o sisama tušio,on mi baš i ne fali....

Ova Sablja Dimiskija,bolje da ima nick zviznuta tufahija,lik je u nekom svom univerzumu,ne znam kako bi s njim neko normalno komunicirao :hm

Eto ja ovako mislim,i nadam se da ne griješim :kafa
Ovog ne upratih, tako da ne znam,ali bih ga po svoj prilici namamila na normalne ragovore :julia ju nou mi
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

04 Mar 2013, 18:59

e kud ne glasah za njega,pa da ga maja vrati,pa baš da vidim kako sabljom dimiskijom vodis normalan razgovor :oo

ne zna se je li se prije registrovao ili dobio nogu,eto toliko o njemu......nisam ja htjela ni rijeci prozboriti :pst

Luna glasala za njega,jer ona je blesavija od njega,ona bi njega samo podjebavala i glupirala se s njim :zubi

čuj glasala za njega i nezaboravnu,treba ovu Lunu na promatranje kakvo :hihi

doduše,bilo bi veselo :grana
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Blackhawk

04 Mar 2013, 19:12

Glasao za majora i silence.... a dodao bih i blentu al nema mjesta...
Major mi je uvijek bio ok, mislim da ja nisam bio tu kad odletio, isto kao i silence, pa i ne znam zbog cega letili...

A u svakom slucaju trajne banove nebih davao, mjesec ban, pa ga pusti, ako radi isto opet mjesec i et... Ako njima nije dosadno za jedan dan se vratiti istom, pa biti mjesec banovani onda nek rade po svome, ako bi da su tu onda ce i popravit se...

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

04 Mar 2013, 19:20

Ledena, mozda nju vratiti?

Locked

Return to “Kontejner”