Ja bih preporučila ove šampone,svaki miris mi se sviđa.Odlični su protiv peruti.
Moderator: Krokodil Behko
Pa dobro sad, zavisi od kose. Kod mene se kosa malo pri kraju uvija, ali od kako koristim taj regenerator stvarno mi ne treba pegla. Svi me pitaju dal je peglam.gejsha wrote:Ma to je samo reklama..ne može biti ravna bez peglanja ako je kosa takva,ne može je regenerator ispraviti.
adacta.......ovo me veoma zanima...ja imam jako osjetljivu kozu i sad koristim jonshon baby sapun....gdje se ovo moze kupiti i koliko kosta..?adacta wrote:
Sapun od kozjeg mljeka je potpuno prirodan proizvod napravljen rucnim radom, bez upotrebe vjestackih dodataka.
Ja svoju moram svaki put da ispeglam,nikakav regenerator ne pomažeeuphoria wrote:Pa dobro sad, zavisi od kose. Kod mene se kosa malo pri kraju uvija, ali od kako koristim taj regenerator stvarno mi ne treba pegla. Svi me pitaju dal je peglam.gejsha wrote:Ma to je samo reklama..ne može biti ravna bez peglanja ako je kosa takva,ne može je regenerator ispraviti.
Slazem se sa tobom da je to samo reklama, ali kod mene ima efekta
Pa jesi li probala ovaj?gejsha wrote:Ja svoju moram svaki put da ispeglam,nikakav regenerator ne pomažeeuphoria wrote:Pa dobro sad, zavisi od kose. Kod mene se kosa malo pri kraju uvija, ali od kako koristim taj regenerator stvarno mi ne treba pegla. Svi me pitaju dal je peglam.gejsha wrote:Ma to je samo reklama..ne može biti ravna bez peglanja ako je kosa takva,ne može je regenerator ispraviti.
Slazem se sa tobom da je to samo reklama, ali kod mene ima efektaali šta ćeš..
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests