Jedna stvar je koliko bismo voljeli kuhati (0-nula) a druga koliko to radimo

Ovdje ne računamo prženje jaja, otvaranje pašteta i slično.
Nije onda cudo sto ne mozes djuvegiju naciTigris wrote:nikad............al bas nikad.
osim ovog sto si navela da se ne racuna
a bude mi zao..........nije da ne bih voljela........ali ne znam zasto ne pokusam........ali mene nerviraju mjere....koliko cega.............kad cujem ono odoka..........otprilike............pa nije isto kila i pola kile necega staviti u posudu..........
Nela wrote:Djetetu svaki dan a sebi i muzu svako drugi, treci, cetvrti
ma jasta, pa zna i on kuhatiPasaga wrote:Nela wrote:Djetetu svaki dan a sebi i muzu svako drugi, treci, cetvrti
Jede li ti stagod taj cojk.....![]()
ja kuham bogme bar 3 put u hefti.....
Maja wrote:Ja uvijek kažem da ljudi ne jedu ne bi se moralo kuhati, ne bi se pralo suđe, svakodnevno išlo u kupovinu, ne bi imali problema s kilogramima, šećerom, masnoćom, ne bi ubijali životinje, uništavali biljke
Maja wrote:Vjerovatno će se i koristiti ta tableta ali mi nećemo dočekat
Draga moja djevojko....Tigris wrote:Maja wrote:Ja uvijek kažem da ljudi ne jedu ne bi se moralo kuhati, ne bi se pralo suđe, svakodnevno išlo u kupovinu, ne bi imali problema s kilogramima, šećerom, masnoćom, ne bi ubijali životinje, uništavali biljke
ja cekam da izmisle onu tabletu.........u kojoj ce biti svi sastojci potrebni organizmu
.......ili vise njih.........tj taj dan .............tableta sa povrcem..............onda proteinska............pa onda ugljikohidrati....vicna..............samo popijes tabletu i onda dalje voda......kafa i sl....ionako je sva hrana od pesticida.............hormona.....i konzervansa........
izbjegnes muku oko kuhanja....pranja sudja ..............a i tad necu imati problema sa pronalazenjem djuvegije.....mada mi ne bi ni bio interesantan neko ko ce me gledati po tome kakva sam u kuhinji.....![]()
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 3 guests