Matan wrote: 22 May 2025, 17:19
Bio sam na operaciji dva sata, i nista, praznina..
e to je smrt, praznina, nema te..
kakvi dzeneti i bakaraci..
sta bi bebe koje umru sa par mjeseci vjecno radile u raju, ili mi, nek pogleda svatko sebe, i nek promisli, milijarde godina jos..
pa da se namah ubijes..
Bio sam na operaciji dva sata, i nista, praznina..
e to je smrt, praznina, nema te..
ako ti anestizija uspava dusa i dusa se nalazi u tijelu, i nikakve klinicke smrti nisi dozivio....ne znaci da nema nista.
kakvi dzeneti i bakaraci..
sta ti mislis to, da Bog daje svakome da vidi dzennet samo sto guzicom sjede u bolnicki krevet ili sta ???
sta bi bebe koje umru sa par mjeseci vjecno radile u raju,
beba koja umre, njezina dusa bude prebacena u paralelni uiverzum da tamo uzraste , imaju osobe koje su zaduzene da se brinu o maloj djeci sa ovoga svijeta, odgajaju ih dok ne uzrastu da mogu biti zagovornici kod Boga na sudnjem danu za svoje roditelje.
ili mi, nek pogleda svatko sebe, i nek promisli, milijarde godina jos..
pa da se namah ubijes..
Raj je univerzum za sebe, i nezna mu se kraj, gdje su mu granice....za raditi imas od raznih uzivanja i zabave sto cak ni na kraj ti nije palo na um ovdje , niti si kad mogao uopste pomisliti tako nesto ovdje.
BOg stvara toliiku raznolikost lica na ovom svijetu, iako su pozicije oci, usta nos, usi, kosa, obrazi, sve na istom mjestu, ipak raznoliko stvara....pogledaj raznolikost zivotinja....to nam ukazuje da Bog stvoritelj ima kapacitet da neograniceno stvara novo bez da izgubi ideja....sto znaci moze da ti da neogranicen broj zabave i uzivanja u Raju koje ti nikad nebi pomislio da tako nesto postoji.
pa da se namah ubijes..
to samo moze da kaze neznalica o Raju.