Zasto zene kosntatno podlijezu drsutvenim standrdazicaijama ljepote ?
Zene moraju prestati masakrirati svoja tijela i poceti zivjeti u njima

masakrira

botoksima, silikonima ... nastavi niz

Zagorka wrote: 18 Dec 2019, 20:34 Opet ću reći. Zakon potražnje i ponude.
To što evo pašaga npr zna šta je žensko, na jednog pašagu dođe 90 alfi i hannija.
Njima su ova frljava usta ok, to je njena "publika" , one ni ne traže gospodina.
Gospodina ne može ni imati.
(Hanni halali zbog primjera, naletilo)

Zagorka, isti je problem bio u oblasti umjetnosti , vecina umjetnika su muskarci ( zene su ostaal u ladicama) , znaci, zena je dugo prezentirana iz njhihovog muskog ugla posmatranja, znatno prije 20 stolljeca ( moram pronaci clanak o tome)Zagorka wrote: 18 Dec 2019, 20:52 Istrazivanja pokazuju da poplava aplikacija ili tzv "filtera" za slike dovodi do povećanja estetskih zahvata.
Industrija ljepote nije za potcijeniti. Opasni su i opasne se milijarde vrte.
Ljudi samo misle da im je nesto lijepo, a zapravo im je to nametnuto.
Šta oni odrede da bude trend u izgledu, biće.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Venera wrote: 18 Dec 2019, 20:55Zagorka, isti je problem bio u oblasti umjetnosti , vecina umjetnika su muskarci ( zene su ostaal u ladicama) , znaci, zena je dugo prezentirana iz njhihovog muskog ugla posmatranja, znatno prije 20 stolljeca ( moram pronaci clanak o tome)Zagorka wrote: 18 Dec 2019, 20:52 Istrazivanja pokazuju da poplava aplikacija ili tzv "filtera" za slike dovodi do povećanja estetskih zahvata.
Industrija ljepote nije za potcijeniti. Opasni su i opasne se milijarde vrte.
Ljudi samo misle da im je nesto lijepo, a zapravo im je to nametnuto.
Šta oni odrede da bude trend u izgledu, biće.![]()

makni fotku

mislis body-paintingIskra wrote: 18 Dec 2019, 20:56 Venerice samo da te pitam.... u vezi one druge teme... gdje bi ti hodala onako oslikana?![]()

lejlamo, ne moramo to sebi dozvoiitilejlamo wrote: 18 Dec 2019, 21:00Venera wrote: 18 Dec 2019, 20:55
Zagorka, isti je problem bio u oblasti umjetnosti , vecina umjetnika su muskarci ( zene su ostaal u ladicama) , znaci, zena je dugo prezentirana iz njhihovog muskog ugla posmatranja, znatno prije 20 stolljeca ( moram pronaci clanak o tome)![]()
![]()
dozvoljavamo da nas prcaju u mozak i pristajemo na standardizaciju ljepote. do nas je.
Definicija ljepote se mijenjala vremenom i mjestom.
mislila sam na većinu kada sam rekla "mi".Venera wrote: 18 Dec 2019, 21:03lejlamo, ne moramo to sebi dozvoiitilejlamo wrote: 18 Dec 2019, 21:00
![]()
dozvoljavamo da nas prcaju u mozak i pristajemo na standardizaciju ljepote. do nas je.
meni je nekolikomusakraca reklo da im se upravo dopad amoja neobicnost i taj otpor prema svim danasnjim trendovima![]()

Dali zelis reci da je Rodin diskriminirao tijela, narocito tijela zena