-------------------------

Moderator: VIP
To joj je i namjena burek, kahvenisanje u miru...burek67 wrote:Dobro vece silence tebi i svima ostalima,nek si otvorila ovu finu temu...sad mozemo ponekad fino kafenisat na miru...
..ili pivu
Dobro jutro tutn...jesi li se to tek probudiotutnplock wrote:DOBRO JUTRO!
kako kome, burek, kako kome... ja samo mogu nastaviti sanjariti,ali i to je nesto, zar ne?burek67 wrote:julija ,uskoro bi trebalo bit i to...,mislim na moru negdje na terasi apartmana ili studia lagana "duga" kaHva sa dosta dovoljno izbora za dorucak i finim pogledom ka moru....jooj pocinjem sanjarit...evo stat cu..
da i sanjarit nezna svakoJulia-Klara wrote:kako kome, burek, kako kome... ja samo mogu nastaviti sanjariti,ali i to je nesto, zar ne?burek67 wrote:julija ,uskoro bi trebalo bit i to...,mislim na moru negdje na terasi apartmana ili studia lagana "duga" kaHva sa dosta dovoljno izbora za dorucak i finim pogledom ka moru....jooj pocinjem sanjarit...evo stat cu..
Julia-Klara wrote:si sefe...naspavana, vidis da sam ko pticicajos sam pricala s managerom , tako da bi moglo biti uskoro i dobrih novosti
sabur,sabur
ma kakvi pokvarit,ako ucinis ono sto ja mislim onda mozes samo popravit odnos ...Julia-Klara wrote:ma joj, kad sam dosla ovamo tek bario me,ali se sokirao kad sam rekla koliko imam godina, sjedio za stolom i lupao glavom od njega, govorio "warum,warum"...dusa je tada imala 20 godinaa ja 32
ali smo uvijek imali fer i korektan odnos, ne bih ja to pokvarila