Odakle ti ta informacija da su mladi Bošnjaci ponosni na taj period? Ikakva izjava (ne računam izjave političara već običnog naroda), ikakva anketa, videolink, intervju, fotografija?bosnjakinja wrote: ↑01 Jul 2024, 15:05Naseef Mushroom wrote: ↑01 Jul 2024, 14:57
Crkajem od muke kao što sam crkavao kada je Bosanaca na Popisu bilo 1%
Meni ne smeta kip, neka ih naprave još 500 ako treba ali ako taj kip ne donosi promjene, to je onda u rangu onog kipa Bruce Leea kojeg su postavili u Mostaru.
Možda i ja preporučim Benjamini kada je sretnem kada bude opet djelila baklave
Samo se tjesi da ne donosi , mladi Bosnjaci su ponosni na srednjovjekovnu Bosnu , iznenadjujuce.A sve ponosni bosnjaci
Nisu bitne Muje sulje, od 60 godina koji masu turskim zastavama-njihovo je proslo
Ps: i meni je drago sto Bosanaca nije bilo ni 1%
Ako to nemaš zvučiš kao Adis Šabović “Sve nas je više Jugoslovena” iako se na terenu ne primjeti.
Ima li ikakav trend da mladi Bošnjaci daju imena svom djetetu koji je iz tog perioda?
Ja ću te uvijek nadjačati u diskusiji, ne jer ja sebe smatram pametnijim ili boljim od tebe, jer zato što su brojke na mojoj strani.
Ako ti nešto tvrdiš a nemaš nijednog dokaza, a ja tvrdim nešto i postavim link, onda su tvoji argumenti samo želje i snovi a moji argumenti su činjenice.