HAARP
Moderator: Krokodil Behko
-
- Inventar foruma
- Status: Offline
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12251 times
- Been thanked: 8549 times
Re: HAARP-pijavica poharala Ilidžu
izvinjavam se, trebala sam reci "cmar"Spanac_113 wrote:cuj 'prkno' samo bezobrazate
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija
-
- Inventar foruma
Re: HAARP-pijavica poharala Ilidžu
Julia-Klara wrote:izvinjavam se, trebala sam reci "cmar"Spanac_113 wrote:cuj 'prkno' samo bezobrazate
ove teme treba obiljeziti sa P18
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12251 times
- Been thanked: 8549 times
Re: HAARP
Da sve će završit od zloglasnog HAARP-a.Na vrhu svoje demografske stranke i vlasti 44 zemlje,njegova služba posvećena je
civilima,malograđanstvu i propagandi,dao je zapalit moć Petera Fitzgeralda,politička karijera mu neće završit on je Barack Obama.
Sve buduće kampanje će demolirat,jer treba sačuvat sebično autoritet građana,posut kokošinjac zrnjem medija,rad i šutnja je
prvo njihovo božje pravilo,imaju paklene strojeve,nlo,naze,HAARP,kuju teoriju zavjere i čine sve da nam naprave pakao na zemlji.
A granate i suzavce imaju za heroje i neposlušne,njihova moć naša je alternativa,sve što znamo ima prašnjava kutija na starom
interijeru,bjela kuća je početak i kraj,to je jedina crkva kamo se treba moliti.Samo urbana područja imat će neka prava,rurarna su
šaka jada,previše se rađamo zato postoji HAARP koji će smanjit naš broj,nisu samo ratovi uzrok našeg nestanka.
civilima,malograđanstvu i propagandi,dao je zapalit moć Petera Fitzgeralda,politička karijera mu neće završit on je Barack Obama.
Sve buduće kampanje će demolirat,jer treba sačuvat sebično autoritet građana,posut kokošinjac zrnjem medija,rad i šutnja je
prvo njihovo božje pravilo,imaju paklene strojeve,nlo,naze,HAARP,kuju teoriju zavjere i čine sve da nam naprave pakao na zemlji.
A granate i suzavce imaju za heroje i neposlušne,njihova moć naša je alternativa,sve što znamo ima prašnjava kutija na starom
interijeru,bjela kuća je početak i kraj,to je jedina crkva kamo se treba moliti.Samo urbana područja imat će neka prava,rurarna su
šaka jada,previše se rađamo zato postoji HAARP koji će smanjit naš broj,nisu samo ratovi uzrok našeg nestanka.
PrEtisla sam dugmeNestali wrote:Da sve će završit od zloglasnog HAARP-a.Na vrhu svoje demografske stranke i vlasti 44 zemlje,njegova služba posvećena je
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
Čitala sam da mogu djelovati na um čovjeka u smislu agresivnosti i ratovanja ali ako uzmemo činjenicu da od pamtivijeka malo godina je prošlo bez ratova...onda ne znam...ama rade se svakakvi eksperimenti, čitala sam da mogu i da utječu na klimu...bojim se više onog čipiranja....bude nam gore neg cukama...jer imat će kontrolu manjina nad većinom...koja i kakva manjina... pa vjerojatno ona koja želi dobro samo manjini...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 38832 times
- Been thanked: 24536 times
Sve je HAARP kriv sve
Neka si nam Živa I Zdrava Sultanija
Muškarac bi trebao biti naspram žene, kao što je to hridina naspram morskih valova. Čvrst, nesalomljiv i postojan!!!
Muškarac bi trebao biti naspram žene, kao što je to hridina naspram morskih valova. Čvrst, nesalomljiv i postojan!!!
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 38832 times
- Been thanked: 24536 times
Tako sada smo jaci od Sladica
Neka si nam Živa I Zdrava Sultanija