Sve bih ja to snimio i metno na internet ko onaj severinu.mad_max_ba wrote: ↑17 Jul 2019, 18:43Ona ne voli osunećene, garant bi potegla za nožem kad bi to čudo vidjela...
Stavio bih naslov, deep in zitoradje-interracial.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Sve bih ja to snimio i metno na internet ko onaj severinu.mad_max_ba wrote: ↑17 Jul 2019, 18:43Ona ne voli osunećene, garant bi potegla za nožem kad bi to čudo vidjela...
.. to stoji...
Dobro, Oliver je bio drug iz djetinjstva onom retardu a ovaj ga natjerao u rat. Oliver je bio bolničar, skupljao raskomadane četnike i tako to..
... ,tako je barem stampa prenosila...
Mislila sam na plitku svijest ljudi koji je vole i slušaju.mad_max_ba wrote: ↑17 Jul 2019, 17:57Dašta već treba cenzurisati govna nemoj molim te relativizacijeNice try wrote: ↑17 Jul 2019, 17:17 Nije da je zabranjeno,već kako sam shvatila preporučeno da se ne emitiraju itd.
Ne vidim smisao zabrane,dobro vidim,ali eto,nemamo svi isto mišljenje ni razlučivanje,ako je kako piše dalje u tekstu,narod dole voli i sluša.Prodala je toliko i toliko ploča ili čega se već danas prodaje...
Lično je ne slušam,niti je uopšte volim niti vidjeti,ali kako rekoh nedavno,treba mijenjati,rušiti ili popravljati ograde u glavi,to jest svijest,ono što u sebi razmišljamo,mislimo i posljedice toga u našem ponašanju i činjenju.
Previše površnosti,premalo osjećaja i poštovanja,to je prava svijest ljudi.
pročitaoNice try wrote: ↑18 Jul 2019, 08:56Mislila sam na plitku svijest ljudi koji je vole i slušaju.mad_max_ba wrote: ↑17 Jul 2019, 17:57
Dašta već treba cenzurisati govna nemoj molim te relativizacije
Možda nisi pročitao tekst,a i ja se nisam precizno izrazila.
Kontam da znate šta mislim
Naravno,a nije ni tema naša zemlja.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests