Prateci komentare na internetu a posebno onih kojima je drago kad BiH reprezentacija izgubi dosao sam do zakljucka da su mnogi 'bolesni' pogotovo oni koji su rodjeni i zive u BiH a drago im kada njihova maticna drzava izgubi
E vidite, ja navijam za nase komsije kada igraju sa stranim klubovima-drzavama i zaista nijednog trenutka nisam pozelio da nase komsije izgube
da li to bio fudbal, tenis, kosarka ili bilo koji sport ja sam navijao za nase komsije ako ne igraju sa BiH
Najzalosnije je sto se mnogi identifikuju po vjeri i nekim drzavama koje praktikuju vjeru koja je "sluzbena" u "njihovom" narodu a ne shvataju da nikakve veze nema to sto su ti na koje navijaju ovakve ili onakve vjere jer sport je sport i nista vise
Da budem iskren....vise pratim klubove iz Hrvatske nego iz Srbije zbog toga sto sam stalno na stranici index.hr ali sam ipak u toku sa desavanjima u Srbiji
Evo vam tema i molim vas nemojte samo o vjeri, eto vec se jezim od same pomisli da vjeru i politiku ubacite u sport :affraid: