Znakovi da je vaš dragi fantastičan u krevetu

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Znakovi da je vaš dragi fantastičan u krevetu

Post by storm » 22 Oct 2014, 15:22

Redovito mu govorite da je najbolji dečko na svijetu, a najbolji dio je što to doista i mislite.

Trinaest znakova da je vaš dragi fantastičan u krevetu

1.Uvijek se pobrine da vi prvi svršite. Doslovno!
2. Za oralni seks uvijek vraća istom mjerom. Nije da itko broji tko je kome koliko puta udovoljio, no ne samo da mu nije problem, već sa zadovoljstvom seli u vaše južnije krajeve. Čak kad biste morali razmisliti, čini vam se da on vama oralno zadovoljstvo pruža češće nego vi njemu. Ali kao što smo rekli, tko broji...

3. Ne ismijava vaše fantazije. Ok, možda još uvijek nije spreman pretvoriti ih u stvarnost, no barem se ne osjećate glupo kada mu u detalje prepričavate sve scenarije koje ste zamislili.

4. Ne ignorira sve ostale erogene zone osim vaše vagine. On itekako zna što će s vratom, ušima, grudima, trbuhom, i bez da googla što učiniti.

5. U vašem vibratoru ne vidi prijetnju. Znate da ste s nekom vrstom seks genijalca kada on nije nimalo prestrašen zbog vašeg vibratora, jer zna da se vibrator ne može mjeriti s njegovim vještinama, a i vi to znate.

6. Otvoren je za razne novotarije. 'Želiš da ja isprobam tvoj analni dildo? Ok.' - ovo je nešto što totalno možete zamisliti da on izgovara.

7. Uvijek komplementira vaše tijelo. Bez obzira na doba godine, datume i to jeste li smršavjeli ili se udebljali. Kraj nega se osjećate kao da biste mogli zablistati u karijeri super modela.

8. Nikada ne gura vašu glavu prema svom penisu. Jer zna da je to pomalo psihotično. I da bi pristojan frajer lijepo izrekao svoje želje, a ne ih fizički nametao.

9. Ljubi vas nakon oralnog seksa. Uopće nije bitno tko je kome priuštio zadovoljstvo, on je lud za vama i jasno mu je da su tjelesni sokovi dio vaše strasti. I ljubavi.

10. Poštuje vaše želje. Kada vama nije do seksa, on strpljivo čeka pravi trenutak za intimno druženje, a on nikada ne nastupa prije nego vi to poželite.

11. Iznimno je obziran u seksu. Prije nego što realizira neku svoju novu seksi genijalnu ideju, uvijek nastoji biti siguran da je to ono što i vi želite.

12. Govorite mu da je najbolji frajer ikad i doista to i mislite. Toliko je dobar u krevetu da kada masturbirate, mislite na njega, a ne na recimo Ryana Goslinga.

13. Najradije nikada ne biste napustili krevet. Svaki slobodni trenutak biste s njim ležali, i mazili se, pa se još malo seksali, pa se opet malo mazili...
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 13981 times
Been thanked: 9654 times

Re: Znakovi da je vaš dragi fantastičan u krevetu

Post by Julia-Klara » 22 Oct 2014, 15:25

dje rastu vaki? :kokice
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Spanac_113 » 22 Oct 2014, 15:25

taman sam te htio pitat sta si radio u zadru al nema veze..

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Oct 2014, 15:27

Spanac_113 wrote:taman sam te htio pitat sta si radio u zadru al nema veze..
:ideja čitaj gore :hihi

Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Spanac_113 » 22 Oct 2014, 15:28

storm wrote:
Spanac_113 wrote:taman sam te htio pitat sta si radio u zadru al nema veze..
:ideja čitaj gore :hihi
6. Otvoren je za razne novotarije. 'Želiš da ja isprobam tvoj analni dildo? Ok.' - ovo je nešto što totalno možete zamisliti da on izgovara.
ok. bistro :ok

:sunja

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 191 times
Been thanked: 829 times

Post by gospođa Brams » 22 Oct 2014, 15:29

storm wrote:
8. Nikada ne gura vašu glavu prema svom penisu. Jer zna da je to pomalo psihotično.
To uopće nije psihotično :mrgud to je sexy :love pod uvjetom da, naravno, zna da i ženu pale takve stvari. Zato neke stvari prvo treba ispitat.

Inače ja sam valjda jedina koja više voli da on prvi svrši :cudi
somehow I manage

Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Spanac_113 » 22 Oct 2014, 15:31

gospođa Brams wrote:
storm wrote:
8. Nikada ne gura vašu glavu prema svom penisu. Jer zna da je to pomalo psihotično.
To uopće nije psihotično :mrgud to je sexy :love pod uvjetom da, naravno, zna da i ženu pale takve stvari. Zato neke stvari prvo treba ispitat.

prvo, bas sam htio reci da me jednom zenska pitala zasto joj ne drzim/guram glavu a ja kao fini.
drugo, brams otet cu te svega mi! :osama

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Oct 2014, 15:34

gospođa Brams wrote:
storm wrote:

Dobro to je sve opet na " naučnoj" bazi :oo
svakako je poželjno upoznati afinitete partnera, pa se prilagoditi i ići obostranom užitku :D
no neke smjernice stoje ...

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by gospođa Brams » 22 Oct 2014, 15:38

Spanac_113 wrote:

prvo, bas sam htio reci da me jednom zenska pitala zasto joj ne drzim/guram glavu a ja kao fini.
drugo, brams otet cu te svega mi! :osama
A ne voli to svatko. Iako je bolje kad si s nekim prvi put bit fin, nego riskirat šamarčinu :oo

Što se tiče ovog drugog...više volim prvo zadovoljit partnera jer kad se mene zadovolji nekako nemam baš odmah volje za ić dalje, više volim da to bude na kraju pa da mogu lijepo ostat ležat i uživat kako treba u svemu što se u tim trenutcima događa s mojim tijelom.
somehow I manage

Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Spanac_113 » 22 Oct 2014, 15:42

....
Flights from London (all airports) to Zagreb, Croatia (ZAG)
www.google.co.uk/flights
Depart Fri 7 November Return Tue 11 November
Non-stop
British Airways British Airways 2h 25m from £135
Croatia Croatia 2h 25m from £248
All flights
Lufthansa Lufthansa 3h 55m+ from £159
KLM KLM 5h 10m+ from £179
Other airlines Other airlines

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Oct 2014, 15:43

Spanac_113 wrote:....
Flights from London (all airports) to Zagreb, Croatia (ZAG)
http://www.google.co.uk/flights
Depart Fri 7 November Return Tue 11 November
Non-stop
British Airways British Airways 2h 25m from £135
Croatia Croatia 2h 25m from £248
All flights
Lufthansa Lufthansa 3h 55m+ from £159
KLM KLM 5h 10m+ from £179
Other airlines Other airlines
jebateled :ha

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 22 Oct 2014, 16:14

gospođa Brams wrote:
storm wrote:

ja to bas volem :bali

i baska ovo, treba meni neko drugi rec da li je fantastican u krevet. pa fantastican je ako ja kazem da jest. ne treba mi neki pametnjakovic pisat u novinama sta je za mene fantasticno :kafa
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Luna. » 22 Oct 2014, 16:15

Julia-Klara wrote:dje rastu vaki? :kokice
ja imam jedan kojce i ne dam ga nikom :D.
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 22 Oct 2014, 16:16

Dobro luna savršenstva poput tvog braka, se ne računaju u ovakve članke....pusti nas smrtnike, da ponešto naučimo :pusi

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Oct 2014, 16:17

..kad daje znakove života....sve drugo su teorije... :zubi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Luna. » 22 Oct 2014, 16:18

storm wrote:Dobro luna savršenstva poput tvog braka, se ne računaju u ovakve članke....pusti nas smrtnike, da ponešto naučimo :pusi
clanak je o savrsenstvu sexa, ne pazis na casu :klara
Djole

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Oct 2014, 16:20

eto ja sam jučer ispa šonjo a inače sam fantastičan :hihi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by gospođa Brams » 22 Oct 2014, 16:27

Meni je najbitnije od svega da nije sebičan i da je otvorenog uma po pitanju seksualnosti, odnosno, da mi može reći sve svoje fantazije i da sluša moje. Najgore mi je kad ljudi jedni drugima ne mogu reći svoje maštarije...boje se reći partneru/partnerici što ih zapravo napaljuje jer ih je strah da će ih oni zbog toga osuđivati. Volim iskrenost i kada nema straha od osuđivanja, to mi je znak da je odnos baš onakav kakav treba biti.
Nažalost nisu svi jednako slobodoumni u seksu i netko će te stvarno osuđivati zbog nekih stvari...ali ja barem znam da s takvima ne mogu :) i ne bih nikad trpila takav odnos nego bi radije tražila dalje dok ne nađem nekog kom mogu reći baš sve što mi je na umu bez ikakvog straha
somehow I manage

Johny
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Johny » 22 Oct 2014, 16:48

gospođa Brams wrote:Meni je najbitnije od svega da nije sebičan i da je otvorenog uma po pitanju seksualnosti, odnosno, da mi može reći sve svoje fantazije i da sluša moje. Najgore mi je kad ljudi jedni drugima ne mogu reći svoje maštarije...boje se reći partneru/partnerici što ih zapravo napaljuje jer ih je strah da će ih oni zbog toga osuđivati. Volim iskrenost i kada nema straha od osuđivanja, to mi je znak da je odnos baš onakav kakav treba biti.
Nažalost nisu svi jednako slobodoumni u seksu i netko će te stvarno osuđivati zbog nekih stvari...ali ja barem znam da s takvima ne mogu :) i ne bih nikad trpila takav odnos nego bi radije tražila dalje dok ne nađem nekog kom mogu reći baš sve što mi je na umu bez ikakvog straha
mislim da je konzervativnost i ogranicenost slobode izrazavanja po pitanju sexualnosti i uopste komunikacije na tu temu,rezultat patrijarhalnog vaspitanja sto dovodi do losih sexualnih odnosa ili odnosa u kojim uziva samo muskarac..
mislim da jos nismo dostigli nivo da roditelji razgovaraju sa svojom djecom bez ustezanja i nelagode...
ako vas dopadne partner kojeg je stid ili strah reci da voli oralni sex,,da voli sex otpozada,,da bude gore..itd,,onda ste u grdnom problemu..

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 23 Oct 2014, 11:36

gospođa Brams wrote:Meni je najbitnije od svega da nije sebičan i da je otvorenog uma po pitanju seksualnosti, odnosno, da mi može reći sve svoje fantazije i da sluša moje. Najgore mi je kad ljudi jedni drugima ne mogu reći svoje maštarije...boje se reći partneru/partnerici što ih zapravo napaljuje jer ih je strah da će ih oni zbog toga osuđivati. Volim iskrenost i kada nema straha od osuđivanja, to mi je znak da je odnos baš onakav kakav treba biti.
Meni moze reci sve ja cu da joj ispunim svaku njenu fantaziju jer sam mastovit... :ha

Post Reply

Return to “Sex”