LIGA PRVAKA 2011/12
LIGA PRVAKA 2011/12
U Monacu je danas obavljen žrijeb grupa Lige prvaka za sezonu 2011./2012. Manchester City našeg Edina Džeke igrat će u grupi A sa Bayernom iz Minhena, Villarealom i Napolijem.
Zagrebački Dinamo igrat će u veoma jakoj grupi D sa Real Madridom, Lyonom i Ajaxom.
Prvo kolo Lige prvaka igrat će se 13. i 14. septembra.
Ove sezone titulu prvaka Evrope brani španska Barcelona, učestvovaće čak 11 bivših prvaka, dok će pet ekipa debitovati.
Rekorder po broju titula je Real Madrid sa devet, najduži staž ima Manchester United koji će igrati svoju 17 sezonu u Ligi prvaka, a 18 zemalja ima svoje predstavnike (najviše Engleska i Španija po četiri).
Nakon izvlačenja grupa evropski sportski novinari izabrali su Leonela Messija za najboljeg igrača u Evropi.
Igrač Barcelone pobijedio je ispred klubskog kolege Xavija Hernandeza i Cristiana Ronalda u izboru 53 sportska novinara, koji su predstavljali nogometne asocijacije u okviru UEFA-e.
"Želio bih da zahvalim svima koji su glasali za mene, te svim kolegama u klubu", rekao je Messi na ceremoniji dodjele nagrade u Monacu.
Messi je postigao 53 gola tokom prošle sezone, uključujući 12 u Ligi prvaka.
GRUPA A
1. Bayern
2. Villarreal
3. Manchester City
4. Napoli
GRUPA B
1. Inter
2. CSKA Moskva
3. Lille
4. Trabzonspor
GRUPA C
1. Manchester United
2. Benfica
3. Basel
4. Otelul
GRUPA D
1. Real Madrid
2. Lyon
3. Ajax
4. Dinamo Z.
GRUPA E
1. Chelsea
2. Valencia
3. Leverkusen
4. Genk
GRUPA F
1. Arsenal
2. Marseille
3. Olympiakos
4. Dortmund
GRUPA G
1. Porto
2. Shakhtar D.
3. Zenit
4. APOEL
GRUPA H
1. Barcelona
2. Milan
3. Bate Borisov
4. Plzen
Zagrebački Dinamo igrat će u veoma jakoj grupi D sa Real Madridom, Lyonom i Ajaxom.
Prvo kolo Lige prvaka igrat će se 13. i 14. septembra.
Ove sezone titulu prvaka Evrope brani španska Barcelona, učestvovaće čak 11 bivših prvaka, dok će pet ekipa debitovati.
Rekorder po broju titula je Real Madrid sa devet, najduži staž ima Manchester United koji će igrati svoju 17 sezonu u Ligi prvaka, a 18 zemalja ima svoje predstavnike (najviše Engleska i Španija po četiri).
Nakon izvlačenja grupa evropski sportski novinari izabrali su Leonela Messija za najboljeg igrača u Evropi.
Igrač Barcelone pobijedio je ispred klubskog kolege Xavija Hernandeza i Cristiana Ronalda u izboru 53 sportska novinara, koji su predstavljali nogometne asocijacije u okviru UEFA-e.
"Želio bih da zahvalim svima koji su glasali za mene, te svim kolegama u klubu", rekao je Messi na ceremoniji dodjele nagrade u Monacu.
Messi je postigao 53 gola tokom prošle sezone, uključujući 12 u Ligi prvaka.
GRUPA A
1. Bayern
2. Villarreal
3. Manchester City
4. Napoli
GRUPA B
1. Inter
2. CSKA Moskva
3. Lille
4. Trabzonspor
GRUPA C
1. Manchester United
2. Benfica
3. Basel
4. Otelul
GRUPA D
1. Real Madrid
2. Lyon
3. Ajax
4. Dinamo Z.
GRUPA E
1. Chelsea
2. Valencia
3. Leverkusen
4. Genk
GRUPA F
1. Arsenal
2. Marseille
3. Olympiakos
4. Dortmund
GRUPA G
1. Porto
2. Shakhtar D.
3. Zenit
4. APOEL
GRUPA H
1. Barcelona
2. Milan
3. Bate Borisov
4. Plzen
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7734 times
- Been thanked: 18220 times
- Status: Offline
Re: LIGA PRVAKA 2011/12
ehh hoćemo li ikad mi biti u jednoj od ovih grupa.
dinamu je, evo, uspjelo, pa ne mora proći dalje, makar će zaigrati sa elitom i imat će šta ponuditi svojim navijačima. a sigurno su i samim kvalifikovanjem dobili nešto love.
jest da mi je bilo smiješno prilikom izvlačenja vidjeti braću mamić kako se zadovoljno smješkaju u društvu onih velikana, al hajd
ko je sad trener dinama?
dinamu je, evo, uspjelo, pa ne mora proći dalje, makar će zaigrati sa elitom i imat će šta ponuditi svojim navijačima. a sigurno su i samim kvalifikovanjem dobili nešto love.
jest da mi je bilo smiješno prilikom izvlačenja vidjeti braću mamić kako se zadovoljno smješkaju u društvu onih velikana, al hajd

ko je sad trener dinama?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9489 times
- Been thanked: 11231 times
Nemam pojma,ko je trener Dinama ali znam da ce biti sretni ako osvoje 1 bod u toj grupi..
A pare su vec dobili.. Nije manje od 3.000.000 eura sigurno..
Mislim da je barca favorit i ove sezone ali sacekajmo malo.. Mozda nisu u formi..
A pare su vec dobili.. Nije manje od 3.000.000 eura sigurno..
Mislim da je barca favorit i ove sezone ali sacekajmo malo.. Mozda nisu u formi..
- Maja
- Administrator

Prodavat će se samo paketi za sve tri utakmice Lige prvaka. Cijena? Od 600 do 1200 kuna!
ZAGREB - Pogled na Cristiana Ronalda sa zapadne tribine maksimirskog zdanja stajat će 1200 kuna. Istok će vrijediti 800 kn, a sjever i jug prodavat će se za 600 kuna!
Kao bonus idu ulaznice za utakmice s Ajaxom i Lyonom. U Maksimiru su odlučili prodavati ulaznice za utakmice Lige prvaka isključivo u paketu.
Prodaju li se svi paketi, Dinamo bi trebao od ulaznica zaraditi 30-ak milijuna kuna. Time bi se ukupna zarada u LP popela na 11 milijuna eura, a da lopta nije krenula s centra!
Iako će Dinamo službeno tek sutra objaviti cijene ulaznica za Ligu prvaka, baš kao i sve detalje koje idu uz prodaju, iz kluba je procurilo da će zapadna tribina stajati 1200 kuna, istok 800 a sjever 600.
U prodaju ide i polovica južne tribine (ona druga rezervirana je za goste), a paket za tu tribinu iznosit će također 600 kuna! Pretpostavlja se da će navijači moći kupiti najviše dva paketa po osobi.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Ne znam samo,sta ima zanimljivo,gledati tog napuhanca Ronalda..
Da je Leo Messi pa hajd.. Momak zna i igrati i ponasati se..
Da je Leo Messi pa hajd.. Momak zna i igrati i ponasati se..
-
- Osvježenje foruma
- Been thanked: 1 time
-
- Osvježenje foruma
Rezultati 6. kola Lige prvaka:
Grupa E
Chelsea - Valencia 3:0
Genk - Bayer Leverkusen 1:1
Grupa F
Olympiacos - Arsenal 3:1
Borussia Dortmund - Olympique de Marseille 2:3
Grupa G
APOEL - Shakhtar Donetsk 0:2
Porto - Zenit 0:0
Grupa H
Barcelona - BATE Borisov 4:0
Viktoria Plzen - Milan 2:2
GRUPA E
1. CHELSEA 6 3 2 1 11
2. BAYER L. 6 3 1 2 10
3. VALENCIA 6 2 2 2 8
4. GENK 6 0 3 3 3
GRUPA F
1. ARSENAL 6 3 2 1 11
2. MARSEILLE 6 3 1 2 10
3. OLYMPIAK. 6 3 0 3 9
4. DORTMUND 6 1 1 4 4
GRUPA G
1. ZENIT 6 2 3 1 9
2. APOEL 6 2 3 1 9
3. PORTO 6 2 2 2 8
4. SHAKHTAR 6 1 2 3 5
GRUPA H
1. BARCELONA 6 5 1 0 16
2. MILAN 6 2 3 1 9
3. V.PLZEŇ 6 1 2 3 5
4. BATE 6 0 2 4 2
Grupa E
Chelsea - Valencia 3:0
Genk - Bayer Leverkusen 1:1
Grupa F
Olympiacos - Arsenal 3:1
Borussia Dortmund - Olympique de Marseille 2:3
Grupa G
APOEL - Shakhtar Donetsk 0:2
Porto - Zenit 0:0
Grupa H
Barcelona - BATE Borisov 4:0
Viktoria Plzen - Milan 2:2
GRUPA E
1. CHELSEA 6 3 2 1 11
2. BAYER L. 6 3 1 2 10
3. VALENCIA 6 2 2 2 8
4. GENK 6 0 3 3 3
GRUPA F
1. ARSENAL 6 3 2 1 11
2. MARSEILLE 6 3 1 2 10
3. OLYMPIAK. 6 3 0 3 9
4. DORTMUND 6 1 1 4 4
GRUPA G
1. ZENIT 6 2 3 1 9
2. APOEL 6 2 3 1 9
3. PORTO 6 2 2 2 8
4. SHAKHTAR 6 1 2 3 5
GRUPA H
1. BARCELONA 6 5 1 0 16
2. MILAN 6 2 3 1 9
3. V.PLZEŇ 6 1 2 3 5
4. BATE 6 0 2 4 2
-
- Osvježenje foruma
Završi se i grupna faza Lige prvaka za ovu godinu.U osmini finala nećemo gledati nijednog Manchestera,za onaj šeikov mi je posebno drago jer se i ovaj put pokazalo da novcem uistinu ne možeš sve kupiti.Jedino mi je žao što je i Džeko član te ekipe i što ni njega više nema u nastavku takmičenja.Za ovog drugog koji je totalno van forme i koji je u zadnje tri sezone dva puta igrao finale Lige prvaka je apsolutni neuspjeh i sve je pokazao izraz lica Fergusona kada se završila utakmica u Baselu gdje je domaći tim očitao lekciju ovom velikanu.
Najviše mi je žao Dinama pogotovu nakon onog gola mladog Kovačića za vodjstvo od 1:0 a zatim nakon toga totalni fijasko,Lion je ubacio u brzinu više i isprašio modre sa sedam komada.Uručen je i otkaz treneru Dinama Kruni Jurčiću a Mamić se dugo nakon utakmice izvinjavao BBB navijačima Dinama.K'o zna,možda je kontroverzni Maminjo na poluvremenu iskoristio priliku da se opari na brzaka jer znamo koliko love donosi plasman u osminu finala,a još jedan poraz na onih pet mu baš ništa i ne znači.
Grupa A
Manchester City – Bayern 2-0 (Silva 37, Toure 53)
Villareal – Napoli 0-2 (Inler 65, Hamšik 77)
Redoslijed: 1. Bayern 13, 2. Napoli 11, 3. Manchester City 10, Villareal 0.
grupa B:
Inter - CSKA 1-2 (Cambiasso 51 / Doumbia 50, Berezucki 87)
Lille - Trabzonspor 0-0
Redoslijed: 1. Inter 10, 2. CSKA 8, 3. Trabzonspor 7, 4. Lille 6
Grupa C:
Basel - Manchester United 2-1 (Streller 9, Frei 85)
Benfica - Otelul Galati 1-0 (Cardozo 7)
Redoslijed: 1. Benfica 12, 2. Basel 11, 3. Manchester United 9, 4. Otelul 0
Grupa D:
Dinamo – Lyon 1-7 (Kovačić 40 / Gomis 45, 48, 52, 70, Gonalons 48, Lisandro 64, Briand 75)
Ajax – Real Madrid 0-3 (Callejon 14, 90+2, Higuain 41)
Redoslijed: 1. Real Madrid 18 (+17), 2. Lyon 8 (+2), 3. Ajax 8 (0), 4. Dinamo 0 (-19)
Najviše mi je žao Dinama pogotovu nakon onog gola mladog Kovačića za vodjstvo od 1:0 a zatim nakon toga totalni fijasko,Lion je ubacio u brzinu više i isprašio modre sa sedam komada.Uručen je i otkaz treneru Dinama Kruni Jurčiću a Mamić se dugo nakon utakmice izvinjavao BBB navijačima Dinama.K'o zna,možda je kontroverzni Maminjo na poluvremenu iskoristio priliku da se opari na brzaka jer znamo koliko love donosi plasman u osminu finala,a još jedan poraz na onih pet mu baš ništa i ne znači.
Grupa A
Manchester City – Bayern 2-0 (Silva 37, Toure 53)
Villareal – Napoli 0-2 (Inler 65, Hamšik 77)
Redoslijed: 1. Bayern 13, 2. Napoli 11, 3. Manchester City 10, Villareal 0.
grupa B:
Inter - CSKA 1-2 (Cambiasso 51 / Doumbia 50, Berezucki 87)
Lille - Trabzonspor 0-0
Redoslijed: 1. Inter 10, 2. CSKA 8, 3. Trabzonspor 7, 4. Lille 6
Grupa C:
Basel - Manchester United 2-1 (Streller 9, Frei 85)
Benfica - Otelul Galati 1-0 (Cardozo 7)
Redoslijed: 1. Benfica 12, 2. Basel 11, 3. Manchester United 9, 4. Otelul 0
Grupa D:
Dinamo – Lyon 1-7 (Kovačić 40 / Gomis 45, 48, 52, 70, Gonalons 48, Lisandro 64, Briand 75)
Ajax – Real Madrid 0-3 (Callejon 14, 90+2, Higuain 41)
Redoslijed: 1. Real Madrid 18 (+17), 2. Lyon 8 (+2), 3. Ajax 8 (0), 4. Dinamo 0 (-19)
- Maja
- Administrator
Ma vala nek je ispao City. Malo što kod nas prenose svaki vikend samo njihove utrakmice zbog Džeke, pa još treba da ih stalno gledao i u ligi prvaka. Što je previše, previše je.
A Dinamo uh... žao mi ih.
-
- Osvježenje foruma
Vidi ovo,hahaha...i pretpostavio sam ovako nešto sinoć u toku utakmice kad se igrao "rukomet" u drugom poluvremenu:
-"Holandski mediji šokirani su debaklom zagrebačkog Dinama protiv Lyona (1:7) zbog čega je Ajax ispao iz osmine finala Lige prvaka. Neki idu toliko daleko da optužuju Modre za puštanje utakmice i uzimanje mita".
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/hol ... namo/69915
-"Holandski mediji šokirani su debaklom zagrebačkog Dinama protiv Lyona (1:7) zbog čega je Ajax ispao iz osmine finala Lige prvaka. Neki idu toliko daleko da optužuju Modre za puštanje utakmice i uzimanje mita".
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/hol ... namo/69915
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Maja wrote:Ma vala nek je ispao City. Malo što kod nas prenose svaki vikend samo njihove utrakmice zbog Džeke, pa još treba da ih stalno gledao i u ligi prvaka. Što je previše, previše je.
I meni su dosadili ovi nasi mediji sa Dzekom.
Objektivno gledano,ne spada ni u 10 top napadaca u Evropi.
A od Dinama,nisam ni ocekivao vise. Bar ne puno vise.
Ukoliko se dokaze to namjestanje,nece me iznenaditi.
Ionako im je cijeli tim bio bezveze u odnosu na ostale
ucesnike lige prvaka. Ne znam,ni kako su prosli do tog nivoa.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Ždrijeb Lige prvaka

U Nyonu su izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka. Prve utakmice osmine finala igraju se od 14. do 22. veljače, a uzvrati od 6. do 14. ožujka sljedeće godine. Finale je 19. svibnja 2012. godine u Münchenu.
PAROVI OSMINE FINALA LIGE PRVAKA
Lyon - APOEL Nicosia
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern
Bayer Leverkusen - Barcelona
CSKA Moskva - Real Madrid
Zenit - Benfica
Marseille - Inter

U Nyonu su izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka. Prve utakmice osmine finala igraju se od 14. do 22. veljače, a uzvrati od 6. do 14. ožujka sljedeće godine. Finale je 19. svibnja 2012. godine u Münchenu.
PAROVI OSMINE FINALA LIGE PRVAKA
Lyon - APOEL Nicosia
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern
Bayer Leverkusen - Barcelona
CSKA Moskva - Real Madrid
Zenit - Benfica
Marseille - Inter
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Mourinho i uoči utakmice s Bayernom 'bocnuo' - Barcelonu

Ekspedicija Real Madrida stigla je jučer u München, gdje će se večeras na Allianz Areni sučeliti domaćem Bayernu u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka...
Jose Mourinho nije propustio da već u uvodu press-konferencije „podbode“ svojeg kolegu na klupi Barcelone Pepa Guardiolu. Na pitanje što misli o Howardu Webbu, sucu koji će suditi utakmicu, Mourinho je u svojem stilu odgovorio
„Nemam problem sa sucima. Za mene je on optimalan odabir, jer radi se o iskusnom sucu sa zavidnom karijerom. Uostalom, Real Madrid sve suce smatra dobrima. Bez obzira tko sudi uvijek se nadamo da će dobro obaviti svoj posao. Realovi igrači će svojim ponašanjem kao i uvijek pomoći sucu da donese ispravne odluke. Mi znamo da je uvijek moguće da sumnjiv jedanaesterac odluči pobjednika ili donese nekome tri boda“, ironično je kazao Mourinho s jasnom aluziju na Barceloninu pobjedu protiv Levantea u prošlom kolu Primere.
„Prijašnje utakmice i statistika ne igraju nikakvu ulogu. Uopće nema veze što su i koliko su toga Real ili Bayern osvojili u prošlosti. Ovo je polufinale, svi želimo pobijediti i ući u finale. Bayernovi igrači imaju ekstra motiv jer se finale igra na njihovom stadionu.“
Trener Reala ističe kako zna početnu jedanaestoricu.
„Nemam nikakvih dilema. Točno znam tko će biti u udarnom sastavu, a tko će ostati na klupi. No, naravno da vam neću otkriti sastav. To ostavljam za sebe“, kazao je Mourinho koji je odlučio prekinuti „silenzio“ uoči utakmica Lige prvaka. Kaže da je to napravio zbog zamolbe Uefe.
Mourinho o Bayernu ima samo lijepe riječi.
„Odlična su momčad, imaju velikog trenera i vrlo dobre igrače. Bayern je institucija, jasno je da će nam biti veliki rival. Kao i svaka velika momčad imaju nešto 'posebnije' igrače nego ostale momčadi“, kaže „Special One“ koji se osvrnuo i na prognoze bivših velikih igrača i trenera Bayerna.
„Čuo sam što kažu Hoeness, Beckenbauer, Khan, Hitzfeld... Puno je važnije što misle ti veliki ljudi nego ja. Svi oni misle kako Real ima veliku momčad, ali i da je Bayern bolji te da mi imamo neke komplekse koji su naš veliki problem. Znači, mi nismo favoriti. Sutra ćemo istrčati na teren i vidjeti što možemo napraviti“, ironično je zaključio trener Real Madrida.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Re: Mourinho i uoči utakmice s Bayernom 'bocnuo' - Barcelonu
Još bolja Barca i Čelzi ,inače za Čelzi navijam već dugo godina
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
Re: Mourinho i uoči utakmice s Bayernom 'bocnuo' - Barcelonu
Bocka on od kad` se rodio, majstor je za takve stvari. Ipak, to je Mourinho, za mene jedan, uz Fergusona i Bielsu, od najboljih trenera danasnjice.
Sto se Bayern-Real meca tice nekako dajem vecu prednost Realu u obje utakmice, veceras sta bude. Doduse Real vidim kao i pobjednika ovogodisnje Lige prvaka, ali da se ne "zagrcnem" previse sa Svabama, mogao bih se i udaviti prije zablude. Bayernova forma je u blagom padu, izgubili su korak sa Dortmundom a veceras ostaje da vidimo dali je bas Real razlog ili jednostavno pad u igri, u Bundesligi je evidentan ako nista. Veceras bi Bayernu mogla biti problem odbrana, prvenstveno mislim na stoperski par, Badstuber-Boateng (ako se Heynckes odluci za njih naravno), koji tesko da moze zadrzati 90 minuta fenomenalnu napadacku liniju Reala na celu sa Ronaldom. OK, tu su i bekovi da trce za njima ali bi cak i taj dio odbrane mogao biti u velikim problemima sto se Ronalda, prvenstveno, tice. Rafinha nije taj level da se moze "natrcavati" s Portugalcem, poznato je sta on radi najcesce. Nema nekih centaruteva, prvenstveno ulazi u sredinu i "lumi putanju", da se tako izrazim. Dakle u punoj brzini covjek je u stanju da, bez zaustavljanje, udje u sredinu i sutira. Rafinha i zadnja vezna linija + stoperi bi tu mogli imati dosta problema. Lahm bi vec trebao lakse sa Di Mariom, vidjet` cemo taj duel sigurno dosta puta. I u vezi je Real jaci od Bavaraca. Ozil, Khedira i Alonso su sigurno kvalitetniji od Alabe, Krossa ili Schweinsteigera (ili Tymoschuka zavisno ko bude u startnih 11).
Ne znam stvarno, po meni je Real igracki jaci od Bayerna ali to ne mora nista znaciti kad` utakmica pozne. Mentalitet je sigurno na strani Bavaraca + sami vrh napada gdje je Gomez za nijansu, za mene bar, kvalitetniji gol-igrac od Benzeme recimo koji bi veceras trebao poceti utakmicu. Neka dobije bolji, jednostavno.
Sto se Bayern-Real meca tice nekako dajem vecu prednost Realu u obje utakmice, veceras sta bude. Doduse Real vidim kao i pobjednika ovogodisnje Lige prvaka, ali da se ne "zagrcnem" previse sa Svabama, mogao bih se i udaviti prije zablude. Bayernova forma je u blagom padu, izgubili su korak sa Dortmundom a veceras ostaje da vidimo dali je bas Real razlog ili jednostavno pad u igri, u Bundesligi je evidentan ako nista. Veceras bi Bayernu mogla biti problem odbrana, prvenstveno mislim na stoperski par, Badstuber-Boateng (ako se Heynckes odluci za njih naravno), koji tesko da moze zadrzati 90 minuta fenomenalnu napadacku liniju Reala na celu sa Ronaldom. OK, tu su i bekovi da trce za njima ali bi cak i taj dio odbrane mogao biti u velikim problemima sto se Ronalda, prvenstveno, tice. Rafinha nije taj level da se moze "natrcavati" s Portugalcem, poznato je sta on radi najcesce. Nema nekih centaruteva, prvenstveno ulazi u sredinu i "lumi putanju", da se tako izrazim. Dakle u punoj brzini covjek je u stanju da, bez zaustavljanje, udje u sredinu i sutira. Rafinha i zadnja vezna linija + stoperi bi tu mogli imati dosta problema. Lahm bi vec trebao lakse sa Di Mariom, vidjet` cemo taj duel sigurno dosta puta. I u vezi je Real jaci od Bavaraca. Ozil, Khedira i Alonso su sigurno kvalitetniji od Alabe, Krossa ili Schweinsteigera (ili Tymoschuka zavisno ko bude u startnih 11).
Ne znam stvarno, po meni je Real igracki jaci od Bayerna ali to ne mora nista znaciti kad` utakmica pozne. Mentalitet je sigurno na strani Bavaraca + sami vrh napada gdje je Gomez za nijansu, za mene bar, kvalitetniji gol-igrac od Benzeme recimo koji bi veceras trebao poceti utakmicu. Neka dobije bolji, jednostavno.
-
- Osvježenje foruma
Baaaaaaaayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeern,MIA SAN MIA
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BAyern

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BAyern

Odlicna utakmica stvarno, jedna od boljih ove sezone u Ligi prvaka.
Mourinho je definitivno napravio gresku u izmjeni koja ga je kostala na kraju. Zamjena Marcelo-Ozil. Ako je vec morao Brazilski provokator na teren onda je Coentrao trebao vani. Igrao je kao vreca gnoja cijeli vec, po strani mu je mogla ceta vojske proci on nebi vidio. Sreca njegova pa Robben ide vise u sredinu a manje po strani. Ipak u 90 minuti Lahm ga je ismijao onim driblingom i centrirao za Gomeza koji i zabija za pobjedu.
Drago mi je nekako zbog ovog rezultata, revans ce sigurno biti bolji.
Mourinho je definitivno napravio gresku u izmjeni koja ga je kostala na kraju. Zamjena Marcelo-Ozil. Ako je vec morao Brazilski provokator na teren onda je Coentrao trebao vani. Igrao je kao vreca gnoja cijeli vec, po strani mu je mogla ceta vojske proci on nebi vidio. Sreca njegova pa Robben ide vise u sredinu a manje po strani. Ipak u 90 minuti Lahm ga je ismijao onim driblingom i centrirao za Gomeza koji i zabija za pobjedu.
Drago mi je nekako zbog ovog rezultata, revans ce sigurno biti bolji.
- Maja
- Administrator
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Eto Bajernovci.