Rasklopljen veliki plakar. Bolje da ne opisujem kako je farba na zidu popucala iza njega, jer on je tu smješten 2002. godine, a samo je jednom rasklapan, u međuvremenu i tad je krečeno. Otprilike prije 4 godine.
Već sam bio zacrtao, da ga izbacim pa ako neko hoće nek ga vozi sebi.
Eh, to znači da se mora nabaviti novi, a ionako na listi za ovu godinu, imam u planu nabaviti novi smederevac, novi električni šporet, popravke na fasadi, generalna rekonstrukcija svih zidova iznutra..... pa se upitah, da nisam malo preambiciozan D:.
Trebalo mi je samo pola godine, da se dosjetim, da od tog jednog 7x2-krilnog plakara, mgu napraviti 2 3x2-krilna plakara
Uvozni je iz Njemačke ali ima mu i 20 godina. Uvežen odmah poslije rata otprilike.
Međutim, baš jučer pričam s ovom što dolazi u vezi majke i dolazimo do zaključka, da BH industrija namještaja, ni dan danas, ne proizvodi plakare sa takvim načinom spajanja ploča, da je sve tako jednostavno i da se može sklopiti i rasklopiti milion puta, bez mogućnosti da se nešto polomi ili na neki drugi način pohaba.
E jedino se plašim, da će opet biti vlage iza. Ovdje u srednjoj Bosni je to tako. Kombinacija dnevne toplote s noćnim udarom svježine i dešava se kondenzacija na sjevernoj strani.
Inače, koji su vam od ovih "uza zid" komada namještaja najviše inn?
Preferirate li plakare ili nešto kombinovano, poput regala ili ste pak ljubitelji otvorenog namještaja takvog tipa, poput raznih polica i sl?
Možda nam plakari ne bi ni trebali, kad ne bi težili ka tome, da imamo milion odjevnih predmeta? Ionako, desi se svima nama, da neku košulju ili neke pantalone, ne obučemo godinama, zar ne?
Kasnije ću slikati da postavim, kad završim sve ovo.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)