Mogu reći da je veći nego Konzum i sva četiri DP marketa u ovoj opštini zajedno. Bog dao pa danas pijaca, pa čak i nene došle da razgledaju plazma Tv i kuhala za vodu

Moderator: Krokodil Behko
Dobro im je meso , vecinom drze mesari privatnici iz okolineKrokodil Behko wrote:I tako, sad sam skoknuo da vidim taj novootvoreni "bingo" u Ilijašu.
Mogu reći da je veći nego Konzum i sva četiri DP marketa u ovoj opštini zajedno. Bog dao pa danas pijaca, pa čak i nene došle da razgledaju plazma Tv i kuhala za voduSlike na netu još uvijek nema ali isti je kao i ostali. Nije kraći od 100 metara i nema šta nema. Ne vjerujem da će me DP marketi često viđati ubuduće, pa ni mesari. Jeftinije im je meso nego u mesarama.
U Bingu je mljeveno oko 8.5 a kod privatnih mesara oko 10 a u Konzumu je 11 maraka. Ali ovo je ličilo na solidno mljeveno meso. Teleće šnicle oko 17 maraka i dobre su.Bla wrote:Ne znam ko Bingove mesare vodi ali, kupim meso u Bajri, sutradan pocrnilo (ko zna koliko puta je zamrznuto i odmrznuto). Kupim u Semizovcu, sedam dana se crveni.
Rum wrote:Dobro im je meso , vecinom drze mesari privatnici iz okolineKrokodil Behko wrote:I tako, sad sam skoknuo da vidim taj novootvoreni "bingo" u Ilijašu.
Mogu reći da je veći nego Konzum i sva četiri DP marketa u ovoj opštini zajedno. Bog dao pa danas pijaca, pa čak i nene došle da razgledaju plazma Tv i kuhala za voduSlike na netu još uvijek nema ali isti je kao i ostali. Nije kraći od 100 metara i nema šta nema. Ne vjerujem da će me DP marketi često viđati ubuduće, pa ni mesari. Jeftinije im je meso nego u mesarama.
Sta radiš posle 7 dana sa mesa koje se i dalje crveni?Bla wrote:Ne znam ko Bingove mesare vodi ali, kupim meso u Bajri, sutradan pocrnilo (ko zna koliko puta je zamrznuto i odmrznuto). Kupim u Semizovcu, sedam dana se crveni.
Pa divim se kvaliteti.Trepavica wrote:Sta radiš posle 7 dana sa mesa koje se i dalje crveni?Bla wrote:Ne znam ko Bingove mesare vodi ali, kupim meso u Bajri, sutradan pocrnilo (ko zna koliko puta je zamrznuto i odmrznuto). Kupim u Semizovcu, sedam dana se crveni.
DA , kupujem meso u Bingu a drzi tu jedan poznanik mesar ,:djed frisko a jeftinoBla wrote:Mesare u tržnim centrima obično rade po principu outsourcinga Behko. Ti si npr. mesar, a ja sam tržni centar, i napravim s tobom dogovor da držiš mesaru u mom supermarketu.
U ovom Bingu, meso prodaje Bajra Travnik. Imaju i halal certifikatRum wrote:DA , kupujem meso u Bingu a drzi tu jedan poznanik mesar ,:djed frisko a jeftinoBla wrote:Mesare u tržnim centrima obično rade po principu outsourcinga Behko. Ti si npr. mesar, a ja sam tržni centar, i napravim s tobom dogovor da držiš mesaru u mom supermarketu.
Baš odlučih dasvratim do njihovog sajta i vidim dase kod njih, vrši instant zapošljavanje.KO DOBIJA NA BINGU: Francuska trgovinska kuća „Intermarshe“, vlasnik trgovinskog lanca „Interex“, definitivno se povlači s tržišta BiH, a cijeli lanac njihovih maloprodajnih objekata preuzima tuzlanski poduzetnik Senad Džambić, vlasnik brzorastućeg trgovinskog lanca „Bingo“
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests