Ja ga baš nešto ne volim, pa u situacijama kada je vrijeme za njega prouzrokujem neugodnu tišinu.

Moderator: Krokodil Behko
Neophodan kod samostalnog poduzetništva... Moraš s mušterijom i malo popričati i van posla... Da ne ostaviš dojam, da si samo došao lovu dignutiBla wrote:Kakvi ste u ovoj disciplini?
Ja ga baš nešto ne volim, pa u situacijama kada je vrijeme za njega prouzrokujem neugodnu tišinu.
Ti si ist amoja sestra , zato mi i jesi tako dragavila wrote:Nisam bas pricljiv tip pa ne volim
Pogotovo kad mi sugovornik ide na zivce i kad je ustrajan u zalji za pricanjem ni o cemu
Npr.uhvatim par minuta predaha izmedu pacijenata i sjednem u cekaonicu prelistat novine a nastovrlji mi se netko sa pricom "opet kisa,,,,bla...bla.."
Najgore je kad ih zoveš da im saopštiš da im je istekla valuta za plaćanje, a oni i samo to znaju...ne ide baš s neba pa u rebra, prvo o svemu ostalom da bi pred kraj i to pomenuo... jbg kad nisam monopolista...drugu bi oni pesmu pevali da sam jedini na ovim prostorimastorm wrote:Neophodan kod samostalnog poduzetništva... Moraš s mušterijom i malo popričati i van posla... Da ne ostaviš dojam, da si samo došao lovu dignutiBla wrote:Kakvi ste u ovoj disciplini?
Ja ga baš nešto ne volim, pa u situacijama kada je vrijeme za njega prouzrokujem neugodnu tišinu.(a jesi)
A zlatno je pravilo kod direktne prodaje... Iz neobavezne konverzacije puno puno informacija dobiješ o sugovorniku... Afinitete, sklonosti, sve što ga zanima i na što je slab.
Poslije kvalitetnog small talka, prodaja je stvar tehnike![]()
A ni privatno nemam problema... Uvijek se ima o čemu.
Julia-Klara wrote:Ti si ist amoja sestra , zato mi i jesi tako dragavila wrote:Nisam bas pricljiv tip pa ne volim
Pogotovo kad mi sugovornik ide na zivce i kad je ustrajan u zalji za pricanjem ni o cemu
Npr.uhvatim par minuta predaha izmedu pacijenata i sjednem u cekaonicu prelistat novine a nastovrlji mi se netko sa pricom "opet kisa,,,,bla...bla.."
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests