Da li ste emotivno stidljivi i da li vas je stid ponekad vasih emocija ili misljenja ?
Sto uzorkuje emociju stida ?
Dali je sti racionalna reakcija?
Pokusavam se sjetiti kad sam osjecala zadnji put sstid,i ne mogu se sjetiti

Moderator: VIP
to su dvije krajnosti,tocnoHeidi wrote:Pretjerani stid i nikakav stid su isti vrag. Ne valja ni jedno ni drugo.
statebriga wrote:to su dvije krajnosti,tocnoHeidi wrote:Pretjerani stid i nikakav stid su isti vrag. Ne valja ni jedno ni drugo.
Ja se ziasta ne sjecam kad sam osjecala emociju stida ? Sto treba da se desi da se osjacas tako?
To je meni gore nego kad se ja brukamZagorka wrote:A jeste kad gledali nekog ko se toliko bruka da je vas stid?
Sto konkterno moram osjecai i zasto ?Heidi wrote:Pa ne znam sta bi to bilo u tvom slucaju.
Ako vec kazes da se ne sjecas, onda je to tako, ali zato ti tastina vjerovatno oscilira.
Moras nesto osjecati.
ako je u mom drustvu,toj,ako nas je dvoje,a ako nas je vise,tad mi nije vaznoZagorka wrote:A jeste kad gledali nekog ko se toliko bruka da je vas stid?
Salu na stranu, sa ovim se u potpunosti slazem, btw.Maja wrote:Mene bi bilo stid da kažem da nikad ne osjećam stid
Ne. I sumnjam da ista radimo ko tiMaja wrote:A inače jel i vi razdvajate pojmove stid i sram ko ja
Maja wrote:Vjerovatno je to trauma iz djetinjstva kad su mi govorili Sram te i stid bilo!!!
ovo je tako nelogicnoRum wrote:To je meni gore nego kad se ja brukamZagorka wrote:A jeste kad gledali nekog ko se toliko bruka da je vas stid?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests